Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Srácok! Őszíntén, mi játszódik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Őszíntén, mi játszódik le az agyatokban, mikor ezt teszitek?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen nem értem, hogy néhányotok miért használjátok ki a tényleg(!) rendes lányokat. Mielőtt jönnétek azzal, hogy magamról beszélek, szó nincs róla, mert engem jogosan használtak ki.

Viszont egy tucat lány van, akiről biztosan tudom, hogy semmi olyat nem tett, amiért azt érdemelné, hogy kihasználják, és mégis mindenki átveri őket. A kérdésem igazából az lenne, hogy mi megy bennetek végbe mikor hetekig, vagy még akár hónapokig képesek vagytok szórakozni lányokkal?! Hogy mit értek el vele? Meg egyáltalan mire jó? Remélem értitek a kérdést, és komolyan válaszoltok.:) Kort légyszi írjatok!

2016. aug. 11. 21:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Én nem teszem.

Vannak olyan srácok, akik ezt teszik, ahogy lányok is vannak, akik kihasználják a tényleg rendes srácokat. Hogy miért teszik? Mert bunkó parasztok? Mi a teendő? Kerülni az ilyen lányokat/srácokat.

2016. aug. 11. 21:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Erről nem tudok nyilatkozni először is kéne egy normális lányt találnom 17/f
2016. aug. 11. 21:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mi számít átverésnek/kihasználásnak. Ez elég tág fogalom, ha nem csak szexre korlátozod.
2016. aug. 11. 21:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Hitegetés például. Hogy ígérsz meg mondasz mindent, aztán egyáltalan nem úgy lesz.
2016. aug. 11. 21:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez elég bunkó dolog, én meg még azt hittem hogy annál nincs rosszabb mikor szó nélkül eltűnik a csaj :'D

Komolyan, rendes lányok akkor keressenek rendes fiút mert azért vannak árulkodó jelek hogy ki lehet egy bunkó taj paraszt akinek kevesebb az IQ-ja mint az ujjai a bal kezén

2016. aug. 11. 21:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, 16F
2016. aug. 11. 21:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy rendes lány??

Csak azt lehet kihasználni aki hagyja magát, és nem tesz ellene..Nagyon sok az olyan bunkó ember, aki mások gyengeségein akarja megmutatni, hogy ő milyen fa*za..

Hogy ez mire jó?? Semmire.. Ez miatt tartanak ott a mai kapcsolatok ahol.. Mindenki "felsőbbrendűnek" érzi magát.. hiányzik a kölcsönös tisztelet..

20F

2016. aug. 11. 21:53
 8/12 anonim ***** válasza:
4 éve voltam együtt barátnőmmel, szerettem, mindent megtettem érte, készültem megkérni a kezét és megcsalt közös nyaralás előtt...egész nyaralás alatt éreztem hogy másképp viselkedik, de csak miután hazajöttünk bukott le, addig is jól érezte magát és végig a szembembe hazudott hogy mennyire szeret. A lányok is megteszik ugyanezt a rendes fiúkkal, nem lehet ennyire általánosítani. 24F
2016. aug. 11. 21:57
 9/12 anonim ***** válasza:
8as vagyok, 4 évet*
2016. aug. 11. 21:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nem ilyen srác vagyok,de szerintem az a céljuk, hogy megdugják az adott lányt és kész. Minél hamarabb vagy minél agyafúrtabban. De ez csak tipp, én nem tudom, nem ilyen vagyok.

De mit jelent az,hogy téged jogosan használtak ki??

2016. aug. 11. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!