Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Őszíntén, mi játszódik le az agyatokban, mikor ezt teszitek?
Tulajdonképpen nem értem, hogy néhányotok miért használjátok ki a tényleg(!) rendes lányokat. Mielőtt jönnétek azzal, hogy magamról beszélek, szó nincs róla, mert engem jogosan használtak ki.
Viszont egy tucat lány van, akiről biztosan tudom, hogy semmi olyat nem tett, amiért azt érdemelné, hogy kihasználják, és mégis mindenki átveri őket. A kérdésem igazából az lenne, hogy mi megy bennetek végbe mikor hetekig, vagy még akár hónapokig képesek vagytok szórakozni lányokkal?! Hogy mit értek el vele? Meg egyáltalan mire jó? Remélem értitek a kérdést, és komolyan válaszoltok.:) Kort légyszi írjatok!
Én nem teszem.
Vannak olyan srácok, akik ezt teszik, ahogy lányok is vannak, akik kihasználják a tényleg rendes srácokat. Hogy miért teszik? Mert bunkó parasztok? Mi a teendő? Kerülni az ilyen lányokat/srácokat.
Ez elég bunkó dolog, én meg még azt hittem hogy annál nincs rosszabb mikor szó nélkül eltűnik a csaj :'D
Komolyan, rendes lányok akkor keressenek rendes fiút mert azért vannak árulkodó jelek hogy ki lehet egy bunkó taj paraszt akinek kevesebb az IQ-ja mint az ujjai a bal kezén
Mit jelent az, hogy rendes lány??
Csak azt lehet kihasználni aki hagyja magát, és nem tesz ellene..Nagyon sok az olyan bunkó ember, aki mások gyengeségein akarja megmutatni, hogy ő milyen fa*za..
Hogy ez mire jó?? Semmire.. Ez miatt tartanak ott a mai kapcsolatok ahol.. Mindenki "felsőbbrendűnek" érzi magát.. hiányzik a kölcsönös tisztelet..
20F
Én nem ilyen srác vagyok,de szerintem az a céljuk, hogy megdugják az adott lányt és kész. Minél hamarabb vagy minél agyafúrtabban. De ez csak tipp, én nem tudom, nem ilyen vagyok.
De mit jelent az,hogy téged jogosan használtak ki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!