Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondja mindenki ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizikiwi kérdése:

Miért mondja mindenki ezt?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és nagyon tetszik egy fiú, de az unokatesómon kívűl mindenki azt mondja hogy jajj, még nem vagy értett sem okos ehhez, meg nagyon kicsi vagy, menj babázni stb. Szerintem pedig érett vagyok, és azért nem vagyok olyan kicsi. Mostanában a fotonokról (fényrészecske) olvasok. Egyedüli kitűnő és évfolyamelső vagyok az évfolyamban. A dicsőségtablón is fent vagyok. Akkor sem vagyok elég érett? És tényleg nagyon kicsi vagyok?

2016. aug. 11. 13:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rádférne egy reszelés:D
2016. aug. 17. 13:47
 12/15 anonim válasza:
Az eredmenyeid a suliban tenyleg nem az erettsegrol adnak bizonysagot, de ettol fuggetlenul szerintem nyugodtan legyel nyitott. Kicsi vagy oke, es? Nem arrol van szo, hogy ossze keszulsz hazasodni a fiuval :) vagj bele, legy tokos csaj, csak okosan!
2016. aug. 22. 11:00
 13/15 Viviana1407 válasza:
Nem attól lesz valaki értett, hogy kitűnő tanuló. Az a kérdés, hogy testileg is meg lelkileg, de főleg fizikailag. Mondjuk én is 12 éves koromban kezdtem fiúzni de a szüleim szerint is meg a barátaim szerint is érett vagyok. De azért sok szerencsét a fiúhoz. És amúgy hány éves a srác? 14/L
2016. aug. 22. 16:27
 14/15 A kérdező kommentje:
Annyi időd mint én. És nagyon köszi a válaszokat!
2016. aug. 23. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is 12 évesen tetszett meg egy lány de nem mertem hozzászólni mostmár mernék meg merek is lányokkal beszélgetni de akkor még tényleg éretlenek az emberek én néha még most is :D 14/F
2016. aug. 30. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!