Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizikiwi kérdése:
Miért mondja mindenki ezt?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és nagyon tetszik egy fiú, de az unokatesómon kívűl mindenki azt mondja hogy jajj, még nem vagy értett sem okos ehhez, meg nagyon kicsi vagy, menj babázni stb. Szerintem pedig érett vagyok, és azért nem vagyok olyan kicsi. Mostanában a fotonokról (fényrészecske) olvasok. Egyedüli kitűnő és évfolyamelső vagyok az évfolyamban. A dicsőségtablón is fent vagyok. Akkor sem vagyok elég érett? És tényleg nagyon kicsi vagyok?2016. aug. 11. 13:50
1/15 anonim válasza:
Igen, nagyon kicsi, és éretlen vagy. Nem véletlenül mondja ezt mindenki. Attól még hogy jók a tanulmányi eredményeid, érettebb nem leszel.
2/15 anonim válasza:
Attól, hogy éretlen vagy, még tetszhet egy fiú, és lehetsz szerelmes is. Sőt, ismerkedhetsz is. Az érés folyamata pont ebből áll, hogy megéled ezeket a dolgokat. Nincs ebben semmi rossz, általában mindenki ilyen idős korban kezdi.
3/15 anonim válasza:
Nem attól leszel érett, hogy a fotonokról olvasol vagy hogy ötöst kapsz. Nagyon nem ezt jelenti.
4/15 anonim válasza:
Ismerkedj csak! De rosszba ne engedd hogy belevigyenek :)Tarsd meg ezt az átlagot :I
5/15 anonim válasza:
Attól,mert jól tanulsz, lelkileg és érzelmileg nem leszel érett :)én 18 leszek jövő héten. Még mindig nem érzem magam elég érettnek,hogy őszinte legyek. Volt már barátom,de nagyon korai volt. Ismerkedem én is,természetesen. De nem állítom azt,hogy teljesen készen állok egy kapcsolatra:) De,ha annyira akarod,akkor próbáld ki,milyen. De nem fog sokáig tartani.
6/15 anonim válasza:
Miért ne tarthatna sokáig? Én is 12 éves voltam (fiú), amikor az utcánkban lakó lányba (ő is 12 éves volt) beleszerettem. Onnantól kezdve el sem lehetett választani minket, 4 éven át folyamatosan együtt voltunk, amikor csak tehettük. Igaz, ez még nem volt komoly, csak gyerekszerelem. Később mégis újra egymásra találtunk, ő volt az első szexuális élményem is. Épp valamelyik nap számolgattuk, hogy nemsoká 25 éve lesz, hogy ismerjük egymást. Persze nem vagyunk egy pár, de nagyon szeretjük egymást, és mindent elmondhatunk a másiknak, nagyon jó barátok vagyunk és voltunk.
7/15 anonim válasza:
Pont az mutatja, hogy mennyire éretlen vagy, hogy azt hiszed, ha fotonokról olvasgatsz, érett, komoly ember leszel.
De nem.
8/15 anonim válasza:
Élvezd ki ameddig kicsi vagy. Ebben a korban nem kell pasi. 12evesen én is nagyon erettnek hittem magam. De most igy visszagondolva...
9/15 anonim válasza:
Ti is tudjátok, hogy ez nem így működik. Ha tetszik neki a fiú, nem fogja helyettesíteni a Barbie baba vagy bármi. Ezt nem lehet így kikapcsolni. Ilyenkor jönnek az első szerelmek, első csalódások. Nem kell komoly dolgokra gondolni, ez nem olyan kapcsolat, mint amikbe a felnőttek belesavanyodnak. Ez arról szól, hogy elmennek együtt fagyizni, sétálni, és lehet, hogy hónapokig gyűjtik a bátorságot ahhoz, hogy megfogják egymás kezét, vagy megpuszilják egymást. Legalábbis velem annó így volt, 12 évesen. Mi baj lehet belőle? Mindenki átesett ezen a korszakon.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Sokat segítettetek!
2016. aug. 11. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!