Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez miért baj? Többi lent.
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy miért mondjátok, hogy túl korai 12 évesen járni? Vagy miért ellenzitek? Mert pl. az én szüleim mindig kérdezik, hogy tetszik e valaki, szóval nekem pont jó a helyzetem, de akik ellenzik, azok miért?2016. aug. 11. 13:14
1/3 anonim válasza:
Mert lelkileg éretlen vagy egy komoly kapcsolathoz. Kisgyerek vagy még.
2/3 anonim válasza:
Pont ahogy az első válaszoló mondja. Kicsi vagy, mégha elég érettnek is hiszed magad. Azzal nincs baj, ha tetszik valaki, elmentek fagyizni, kézenfogva sétálgattok, ilyenek, viszont az már durva, ha pl. 12 évesek vesztik el a szüzességüket.
3/3 anonim válasza:
Elvileg azért van párban az ember, hogy utána lehetőleg élete végéig vele legyen. Amíg nem elég érett az ember, hogy normális, életre szóló kapcsolatot teremtsen a másikkal, addig nincs sok értelme összejönni valakivel, úgyis szakítás lesz a vége, az pedig fájdalmas tud lenni. Minél hamarabb kezd el valaki kapcsolatot keresni, annál többször fog pofára esni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!