Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Döme06 kérdése:
Velem van a baj, vagy a párommal?
Figyelt kérdés
Üdv. 2 és fél éve vagyunk együtt a barátommal. Én még suliba járok, ő már dolgozik. Mindenre féltékeny, szószerint! Arra féltékeny, mert a legjobb barátnőm el akar jönni hozzám( legjobb barátnőm unokabátyja az exem). És ezért vitázik, képes lenne akár szakítani, majd azzal zsarolni hogy a szüleimnek mindent elmond( szüleim sokmindent nem tudnak a viszonyunkról), majd megöli magát. Szerintetek erről mit gondoljak?2016. aug. 7. 08:19
1/6 anonim válasza:
Belül még hisztis kisgyerek. Én is voltam ilyen, de nem ilyen szinten. Maga mellett akar tudni, mellette még önbizalomhiányos is.
Viszont az nem normális h fenyegetőzik a szakítással, illetve, hogy zsarol. Beszélj a fejével, h változtasson azonnal, és vegyen vissza, vagy szingliként élheti az életét.
Beteg egy gyerek..
2/6 anonim válasza:
Aki zsarolni próbál, azzal szakítani kell. Most azonnal, nincs mire várni. Aki még azt is belekeveri, hogy öngyilkos lesz, az pszichiátriai eset.
Ergo, rúgd ki, és szakíts meg vele minden kapcsolatot.
Az mondjuk érdekes, hogy mi lehet olyan a kapcsolatotokban, amit nem tudnak a szüleid, és zsarolhat vele....
3/6 anonim válasza:
Mond neki ha meg egyszer fenyegetozik a szakitassal es zsarolni mer akkor vege es szakitasz vele..mert ennek igy sose lesz vege..
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2016. aug. 7. 09:06
5/6 anonim válasza:
Dobd ki, ilyen szuicid hajlamú, hisztis lelki nyomorékra nincs szükséged.
6/6 anonim válasza:
Az összes válaszolóval egyet értek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!