Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen az ideálotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az ideálotok?

Figyelt kérdés

Valamiért ez nagyon érdekelne :) Inkább külsõre gondoltam.

Pl. nekem nagyon bejönnek a magas, vékony fiúk raszta hajjal. De persze tudom, hogy senki nem CSAK a külsõért szeret valakit, de ideáalja szinte mindenkinek van

#Bocsialbertelloptamakerdesedet
2016. aug. 5. 17:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Külsőre a magas fiúk jönnek be.

Nálam a sötét haj a nyerő, de a szőkékkel sincs bajom.

A szemszín az teljesen mindegy.

Viszont az nagyon számít, hogy milyen a mosolya. *.*

Az öltözködése meg hát ne legyen "divatbolond" de ne is öltözzön rockernek...szóval valahol a kettő között.

Olyan haja legyen ami nem tüsi, hanem bele lehet túrni :D.

Ezeken kívül pedig legyen ápolt és pozitív kisugárzású, mosolyogjon sokat :D.

15/L.

2016. aug. 5. 19:47
 12/24 anonim ***** válasza:

vigyorogjon sokat, legyen gyerekes, sokszor komolytalan, de tudjon komoly is lenni, amikor annak kell lenni, legyen élettel teli, energikus, akivel akármilyen baromságot ki lehet próbálni, mert nem riad vissza tőle, akinek nem fáj folyton a feje, aki nem fél az idegentől, az újtól. Külsőre legyen edzet, és tudja, hogy ez neki a legfontosabb amellett, hogy nekem is jó, mosolyogjon sokat, legyen ápolt, öltözködjön amiben jól érzi magát, belsőjében adódóan jól csinálná ezt.:) Érezze magát szabadnak, erősnek, függetlennek mellettem.:)

Cserébe én is hasonlókat tudok nyújtani:)

2016. aug. 5. 20:50
 13/24 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok 20/f
2016. aug. 5. 20:50
 14/24 anonim válasza:

Kb Magas:175-185

barna raszta haj, vagy vállig érő haj

Nem is sovany nem is duci

Legyen pc-je

Belső:legyen huseges

Értse a vicceket

Poenkodjon sokat

Ne sertodjon be mindenen

Tudjon szeretni

2016. aug. 5. 21:30
 15/24 anonim ***** válasza:

totálisan Rafa Nadal

egyszer egy meccs közben jöttem rá mennyire szeretem :)😍 vele álmodok is:D

2016. aug. 5. 21:43
 16/24 anonim ***** válasza:

Külső: legyen magas (180+) igazából ez azért fontos mert én is magas vagyok:)

Sportos, nekem a sötét haj nagyon tetszik :) de azért fontos a kémia, tehát hogyan hat rám a vonzereje :)

Belső: türlmes ( hiszen hozzám sok türlem kell xd), jó humorú, tehát lehessen vele hülyülni, ne legyen nagyon féltékeny tipus ( nem mintha adnék okot de azért fontos ), legyen kedves és őszinte.

Tudjon szeretetet adni és elfogadni.

Szeresse az állatokat és legyen gyerekbarát. Ne óckodjon a természettől: )

Legyen hűséges és odaadó és ne bánjon velem lekezelően: ) ne legyen erőszakos.

Igen kicsit soknak tűnik de szerintem ezek azért fontos dolgok :D

16/L

2016. aug. 5. 21:48
 17/24 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, hogy az itt leírt ideáloktól az emberek külső tekintetében mennyire lennének képesek másnak is esélyt adni :)

Mert oké,hogy vannak elvárások a belsővel kapcsolatban, de nagyon gáz dolog valakinek azért nem adni esélyt, mert nem úgy néz ki, mint az ő általa hajkurászott ideálja.... :)

2016. aug. 5. 22:14
 18/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, ideál az egy fejben megkreált személy. Benne is van a nevében "ideál". Miért kevered a valóságot az ideállal? Az ideál az egy nem létező személy/dolog. Valószínűleg mindenki tudatában van ezzel, és ezáltal nyilván nem konkrétan ezt hajkurássza. Kár belekontárkodni ilyen hozzászólásokkal.
2016. aug. 5. 23:23
 19/24 anonim ***** válasza:

#18: Miért lenne kreált személy??

Ha valakinek az ideálja egy barna hajú kék szemű egyén, akkor ilyen személy egy sem létezik a Földön?

Nekem az ideálom a barna göndör hajú, szemüveges lány. Lám, létezik jó néhány...

2016. aug. 5. 23:26
 20/24 anonim ***** válasza:
xd ajj.. Az ideálok kreált dolgok. Létezik ilyen személy, de nem csak ennyiből áll. Egy személyt nem tudsz csak úgy leírni pár szóval, ahogy azt te tetted. Ideál az a tökéletességet foglalja magában. Nyilván ideálba mindenki azt írja ami számára szimpatikus, de nem ilyen formában fogja visszakapni, mert senki sem tökéletes, mindenkiben lesznek olyan dolgok, amik kevésbé lesznek szimpatikusak. Tehát az ideál az már nem is létezhet, mivel senki sem írja oda hogy milyen negatívumokat tudna tolerálni. Ergo ideál az egy kitalált személy. Kár belekontárkodni semmitmondó hozzászólásokkal, hogy lehangold a többi embert az elképzelt ideál valósággal keverésével.:/ Mert a te első kommented amire válaszoltam itt, -ami merőben eltér a témától- nem mást sugall, mint hogy "gáz vagy ha olyan embert visszautasítasz, aki nem tetszik külsőre".(tehát itt mindenki gáz, mert senki sem írta le, hogy nem utasítana vissza mást.:D) Akkor egyből mindenki idealista nem?:D Gondolkodj, aztán írj, vagy gondolkodva írj. Egyébként te sem jönnél össze olyan emberrel aki nem tetszik. És a szépség az relatív dolog amúgy is.
2016. aug. 6. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!