Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Én 12 éves vagyok és úgy 3 éve beleszerettem egy osztálytársamba 1 évig együtt voltunk aztán elment az osztályból és vége lett. Még úgy másfél évig szerettem minden éjszaka róla álmodtam,minden nap rá gonfoltam .És úgy fél éve törődtem bele most egy táborban megismerkedtem egy lánnyal és róla álmodok éjszaka,nem telik el úgy nap hogy ne gondolnék rá.Én az a fiú vagyok aki elvan a többi fiúval de ha az osztályba a lányok egy fiúval osztanák meg az érzéseiket hozzám fordulnak.

2016. aug. 4. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Okee.. A kerdest ertem mi a velemenyetek?

De igy valahogy nem all ossze h konkrétan mit szeretnél kérdezni.

Errol igy annyit h majd jon masik lany akirol majd almodni fogsz. Sok sok ilyen lany lesz meg (:

2016. aug. 4. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
59%

Még fiatal vagy, de nem vagy hülyegyerek. Szerintem, beszélgess a lánnyal, akit megismertél, aztán hátha lesz belőle valami.

És pacsi, én is az a fiú vagyok, akinek a lányok elmondják, a problémáikat :D

16F

2016. aug. 4. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
És ne felejtsd, 12 éves vagy, kamasz korban, jönni-menni fognak a lányok. Ez így van rendjén.
2016. aug. 4. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:
12 évesen még ne akarj barátnőt, mert fiatal vagy. Az egy jó pont, ha a lányok hozzád fordulnak ha bántja valami a szívüket, hiszen akkor téged megbízhatónak, kedvesnek találnak.
2016. aug. 4. 16:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az első kérdezőnek válaszolva a véleményetekre,tanácsaitokra vagyok kíváncsi .
2016. aug. 4. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!