Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátzónából hogy kerüljek ki?
Figyelt kérdés
2016. aug. 1. 21:49
1/5 anonim válasza:
Add a tudtara h te tobb akarsz lenni baratnal..ez a legegyszerubb modja
Persze ez elsulhet jol de rosszul is
2/5 anonim válasza:
1 évig volta mcsak barát 1.5 évig csak barát de dugással ennyit értem el azzal hogy k iakartam kerülni a csak barát zónából. :D ....
21/F ki dobtam 2.5 évet az életemből.Ez a bizonyos barát volt az első angy szerelmem.
Azóta van egy 1. év 8 hónapos kapcsoaltom aki viszont szeret és nem szégyeli meg fogni a kezem az utcán.
3/5 anonim válasza:
Teljesen felesleges próbálkoznod ha oda bekerülsz nagyjából 5% az esélye h kijutsz :) mivel ha bejönnél a csajnak akkor a "kapcsolatzónában" lennél. hanem pazarolok 2 évet én is egy ilyen barátzónából kikerülős akcióra akkor sokkal előbb megtalálom életem szerelmét akivel már 3. éve vagyok boldog. Szóval tegyél le róla sztem mert annál meg nincs rosszabb mikor te már hosszú idő óta vágysz rá aztán összejön mással :) rengeteg gyönyörű lány van csak járj nyitott szemmel :D
4/5 anonim válasza:
Sehogy, onnan már nem jössz ki. Jó esetben a 2-es válaszoló "barátság extrákkal"-hoz hasonló dolog jöhet ki belőle, de akkor már rohadt mázlista vagy.
5/5 anonim válasza:
Enis igy vagyok most ..ugy utalom eszt az egeszet...De kizart hogy baratzonában maradjak...Rohad*ul talalni fogok mást...nem fogok itt sz*pni...meft ez kb az...multkor mar azzal jott hogy osszejoft valakivel...akkir otthagytam letiltottam a faszba erre megkeresett....ugy gyulolom bas*za meg...meg hogy mar megfogtak egymas kezet..lofa*zt akkor mar smaroltak is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!