Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valami tanács? Nagyon sokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami tanács? Nagyon sokat segítene 

Figyelt kérdés

Mit tegyek ha többet érzek a fiú iránt de nem merem neki el mondani?

Sokszor téma de én nem merem elmondani neki mert már sok csalódás ér és félek attól hogyha elmondanám csak vissza el ne vele és nagyon megbántana :(

Meg az a baj hogy interneten nem szeretném élőben meg nem tudunk találkozni telefonon meg megint csak az van hogy akármit mondhat ha lerakja meg ki röhög....nem tudom mit kellene tennem légyszives segítsetek

2016. aug. 1. 02:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond meg neki, ha kinevet vagy valami, akkor ő csak egy bunkó paraszt, és sokkal jobbat érdemelsz!
2016. aug. 1. 02:40
 2/4 Givin' Answers ***** válasza:

Szia!

Nos. Azt mondod, lehet kinevet, azaz nem vagytok jó barátok. Szerintem ne mond el, habem beszélgess sokat vele, légy kedvs, stb, és legfeljebb utána mondd el ha annyira szeretnéd.

Hogy ennyire félsz az gondolom attól van, mert úgyérzed, hogy egy magassabb társadalmi rétegben van (klikkesedés). Persze ez csak egy ötlet, ne kövezzetek meg! Nos, ha ez áll a háttérben akkor felejtsd el. Bár én nem támogatom az ilyen nagy vallomásokat, mivel semmi értelmük (nem fog belédszeretni emiatt) nincs, de ha neked ez fontos, akkor vegyél erőt magadon és menj oda! Magabiztosan. Nem úgy mintha bocsánatot kérnél.

Remélem segíthettem!

2016. aug. 1. 06:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Tudod.. szerintem igazad van.Jobb lenne ha úgy tudnád neki elmondni hogy szemtől szemben.És azt sem árt ha tudod hogy ha ilyet elmondasz valakinek akkor ő is biztos meg fog lepődni szóval azért nem kell ilyeneket gondolni hogy fhú el se számol kettőig már kiröhög.Ha meg igen akkor szerintem gyorsan kiábrándulsz belőle ami ez esetben nem rossz.

Volt már hogy találkoztatok?Esetleg ő ment hozzátok?Akkor kérdezz rá hogy tervez e jönni még.Ez nem gáz szerintem.

Ha végképp nem megy szemtől szemben mert nem fogtok tudni találkozni akkor szerintem hívd fel és mondd el neki más lehetőség már nem annyira jó esetleg írd le.Ha már elszántad magad hogy elmondod akkor sokkal jobb lesz utána.Főleg.. látom aludni se nagyon tudtál valami miatt "ma 02:36"

Na sok szerencsét! ;)

2016. aug. 1. 10:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek tényleg sokat segítettetek😊❤
2016. aug. 1. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!