Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú-lány több mint barát de valahol van egy kis megakadás szeretnék egy elég részletes választ. (Kérdés? )
Ezen az oldalon első kérdésem lesz mert eddig úgy véltem jobb ha nem osztom meg másokkal a dolgaimat de az a kérdés amit most fel fogok tenni számomra nagy jelentőséggel bír.
Egy fiú-lány több mint barát de valahol van egy kis megakadás lesz kiboncolva és ebbe szeretnék belekérdezni.
Szóval, van egy lány barátom akit nyáron ismertem meg találkoztunk párszor személyesen persze sose nézett rám rossz szemmel és úgy éreztem tetszem neki.Sajnos akkor még világi barom voltam és facebookon(ahol rendszeresen beszélgetünk) kérdeztem rá hogy csak én érzem néha többnek,
erre jött a válasz hogy nem ő is, de neki más tetszik.Rendben kicsit kellemetlenül de elfogadtam a tényt és beszélgetünk tovább körül belül rá 4-5 hónapra megint feljött egy hasonló beszélgetés és ott kiderül már nem tetszik neki az az illető, viszont én igen csak vár hogy kiderüljön nem hirtelen fellángolásból.Szóval én is szépeket mondtam ő is itt megint lezárult minden nem keresett én se őt(bár közös suliba járunk)Össze jöttem egy másik lánnyal akivel véget ért hamar a kapcsolat szokásosan nem velem volt gond de ez mellékes.Ezután rá kérdeztem van valami baj mert eléggé fura volt itt szerintem kifogásolt például.:keveset alszik stb.. nem volt karikás a szeme és elemébe volt de éreztem miért.Majd tegnapi napon rám irt beszélgetünk és viccesen írtam neki(nem tartózkodom otthon éppen ezért facebook maradt)hogy vele fogok álmodni erre jött frapáns válasz álmodtam e már vele, igennel válaszoltam majd kérte mondjak 1-2 példát ezek romantikus álmok voltak :3 ezután ő is mondta szokott velem álmodni és hát elég perverz,például fel kelt mellettem kiment ingbe és reggelit készített de nem részletezem jobban :P(fantáziáljatok csak :P ).
A kérdésem felétek, ha hazamegyek és ő is akar találkozni(írta és már beszéltük is) próbáljam neki kivesézni a dolgot vagy hagyjam még forrni a dolgot?????
Válaszotok előre is köszönöm főleg ha végig olvastátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!