Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy csináltátok?
Van itt olyan aki úgy jött össze a párjával hogy elötte nagyon jó gagy legjobb barátok voltatok? Hogy alakult át a barátság szerelemmé és honnan tudtátok hogy a másik fél is többet érez? Vagy hogy vallottátok be?
Én is ilyen helyzetbe vagyok és ezért érdekelne. 16/l :)
Amikor az ember kérdésekért epekedik az úrhoz gyakran csak egy vigasztaló talánt kap, Péter 1-1-13
Öhm kérdezd meg tőle?? Mond meg neki, hogy te egy kicsit többet kezdtél el érezni, vagy haladj lassan, hívd el és adj neki jeleket, búj oda hozzá többször :3
#1 ömmm... köszönöm a tanácsot es az idézetetxdd
#2 nagyon kis vicces vagy
#3 ahha. Ertem. Koszi. De a bulin hogyhogy csokolaztatok?
Csak mert jövőhéten lesz egy nagyon nagy buli és mindketten megyünk és nekem is eszembejutott h ott lehet valami de nemtudom hogy kéne... (ha számit neki első csók lenne mivel népszerű de nem kavar csak ugy másokkal nekem viszont már volt elötte barátom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!