Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves fiúk! Mondanátok véleményt?
Ha e közül a két lány közül választhatnátok melyiket választanátok?
1., külső: nagy mellű, magas, formás seggű, gyönyörű, formás divatosan öltözködik
Személyiség: bulizós, jófej csaj kicsit ribis vicces kevésbé okos
2., külsőleg: homokóra alkatú, hosszú szőke haj kék szem laza öltözet(pl. Farmer nadrág póló) 162 cm magas a keze ,,ráncos,, (mosogatás)
Belsőleg: kedves visszahúzódó aranyos vicces mosolygós félénk szorgalmas okos
2.
Nem is lehetne kérdés.
Sosem tudnék bízni egy olyan lányba, mint az 1.
Sziasztok!
Előrre megkérek minden egyes olvasót, hogy ne kapjon a piros mancs után az első sor olvasása után (csak a szöveg elolvasása után, ha úgy tartja helyesnek)
Szerintem nem kell ennyire elítélni az egyest. Én is a 2-est választanám, így első olvasásra, de most komolyan.. Az egyessel sincs semmi baj, mi van akkor ha valaki olyan (ne kövezzetek meg, kifejtem)
? És egyébként mit értünk az okos alatt? Kicsit hülyén hangzik, na de értitek. Ez relatív, sokkal relatívabb mint a "szépség". Szerintem. Hisz mit értünk azon, hogy "kevésbé okos"? Kevésbé okos, mint a 2-es, akinek 197-es az IQ-ja? Hát, akkor úgy tűnik, hogy én is "kevésbé okos" vagyok. Egyébként a formás szót többször is használod rá, emiatt is ilyen furcsa lesz a bekezdés amikor olvassa valaki (vagyis nekem az volt).
A fentieket muszáj volt leírnom, nekem fontosak azon sorok. Most viszont jöhet a boncolás:
A "bulizós" lány:
1. Nagy mellű -- Szerintem nem sokan foglalkoznak ezzel, ha komolyak a szándékaik, és nem csak egy rövid kalandra vágynak. (azaz lényegtelen jelen esetben)
2."Formás seggű" -- Mit ne mondjak, lehetett volna szebben is fogalmazni, akkor (talán) nem tituláltam volna olvasás közben felszínesnek azokat akiknek ez fontos. Mindenesetre szerintem ez is egy elhanyagolható dolog párválasztásnál, bár nálam ez egy nagy PLUSZ. (mindenesetre ez sem egy fontos dolog ilyen esetben)
3. Magas -- A férfiak önbecsülését rontja ha a barátnőjük (estleg feleségük) magasabb (természetesen tudat alatt. Szóval ez szerintem inkább negatív (ha a magas alatt azt vesszük, hogy magasabb mint a fiú). Bár szerintem azt gondoltad kérdező, hogy ez annyira pozitív, és szomorkodsz a 162 centid miatt (azt vettem le, hogy te vagy a 2-es, mivrl ott nem soroltál fel negatív tulajdonságokat (az hogy valaki visszahúzódó, nem baj, amíg képés megnyilni idővel)).
4. (A gyönyörűt kihagyom, gondolom ez pozitív) Divatosan öltözködik -- Nos, szerintem a többség egyetért azzal, hogy felesleges "divat majom"nak lenni. Itt gondolom vagy le akartad járatni az egyest, mint divat majmot (persze lehet, hogy nem tudatosan), vagy azt akartad írni, hogy stílusosan öltözködik. Gondolom mondanom sem kell, hogy örülnek annak a férfiak, ha valaki figyel magára (amíg nem viszi túlzásba).
5. Bulizós, jófej (most egybeveszem, nem akarom, hogy túl hosszú legyen)
Szerintem nincs semmi baj azzal, ha valaki szeret bulizni, bár szerintem sokan nem értenek ezzel egyet. Az meg szerintem pozitív ha valaki jófej, jó beszélgetőpartner.
6. Kicsit ribis -- Személyes tapasztalataim szerint a szép lányokat sokszor "leribizlizik" (ez a szó létezik >:D ), féltékenyebb társaik. Mindenesetre nem tudhatom, hogy mit értesz a "kicsit" alatt, remélem majd leírod nekem.
Most elnézést kell kérnem, fáradt vagyok, holnap reggel megírom a véleményem a kettesről.
Ui.: Csak hogy tisztázzuk, nincs bajom a kettessel, csak nem szeretném hogy elítéljék az 1-est (akkor sem ha valszeg kitalált)
Remélem segíthettem!
Bocsánat ha rosszul fogalmaztam valahol, nem pontos a helyesírásom, vagy ha vegyesen használom a férfi és fiú szavakat. A fenti szöveg az én személyes véleményem, elyfogadom a kritikákat.
(Omg, vagy 30 percig írtam :D )
Köszönöm a válaszokat! :)
Egyébként az egyes lány viselkedése alatt valami olyasmit értek az 1. Lány viselkedése alatt, mint a ,,13 éves Petra visszatért,,- youtube videóban a lány.
Hat, az elsőt az szét szúrnám (ha tényleg jól néz ki)
A másodikat akkor, ha párkapcsolatot akarok.
Az elsőt akkor választanám, hogy ha tele a zacsi, vagy buliban lennék, a másodikat akkor ha épp nincs tele a zacsi, és a tartós kapcsolat fontos.
Ezt a keze ráncosat nem igazán értem, de mindegy.
Őszintén egyik sem rossz, de mindenkinek mást jelent a "kissé ribis meg a Kevésbé okos".
A barátnőm a másodikra hasonlít, csak a haja és szeme más.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!