Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Véleményt, tanácsot szeretnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményt, tanácsot szeretnék kérni (? ) 13/L

Figyelt kérdés

Van egy haverom nevezzük Zolinak(17 éves) és neki a haverját Bencének(16 éves).

Volt két napos fesztivál, Zoli át jött mindkét nap és hozta a haverját. Bemutatott minket egymásnak. Zoli le itta magát ő a barátnőimmel szórakozott, én pedig Bencével voltam mert ő legalább nem ivott, nem cigizett, nem játszadozott. Beszélgetünk, forgóztunk, sétáltunk. Zoli félre hívott engem hogy nehogy össze jöjjünk Bencével mert egyszer már járt úgy hogy két haverját bemutatta egymásnak azok össze jöttek őt meg "elfelejtették", mondtuk Bencével neki hogy ha úgy is lenne se felejtenénk el, de nem lesz úgy..

Második nap..csak ugyan barátnőimmel nagyon elvolt Zoli kergetőztek, üvegeztek, fotókat csináltak. Nekem ehhez nem nagyon volt kedvem, ahogy Bencének se. elmentünk sétálni, kérdezte hány éves vagyok stb..

Mondta neki soha nem volt lány haverja, de én más vagyok, sokkal csinosabb meg ilyenek, bevallotta, hogy tetszek neki. Mondtam neki, hogy igen volt már barátom(megbántam) most nem szeretnék. Mert a tanulásra szeretnék koncentrálni(mert most jön be a fizika,kémia,biológia) pedig nekem is nagyon bejön Bence. Azt mondta rendben, de tartsuk a kapcsolatot. Tudom fiatal vagyok, ő is.. De 14 évesen már nem lenne annyira korai?

Szerintetek jól döntöttem?

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2015. aug. 17. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:
1 év múlva simán mehet:)
2015. aug. 17. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy 1 évet öregedtél egyenlő a nullával. Gondolj bele. Egy nálad "tapasztaltabb" fiúval menne a dolog? Én is ahhoz az elvhez tartom magam, hogy a kor csak egy szám... de mégis csak 14 vagy, sok téren éretlen. Én azt gondolom, hogy még egy ideig halogatnotok kellene a dolgot. Legalább annyi ideig, míg jobban megismeritek egymást.
2015. aug. 17. 18:58
 3/10 anonim válasza:

Ez szép és jó, de ennyire fiatalon mi az istent foglalkozol pasikkal? Előtted az egész élet, hidd el, nem maradsz le semmiről, ha a könyveket részesíted előnyben és a tanuláást :) Szerintem maradj meg barátság szinten, 13-14 évesen az ember szerintem túl fiatal még ahhoz, hogy pasizzon.

21 vagyok, ott szúrtam el, hogy elhanyagoltam a sulit ilyen korban, amilyenben te vagy (persze teljesen más körülmények voltak, engem nem kötöttek le a pasik).

De ez csak egy vélemény. Dönts saját magad, érzéseid szerint, de én várnék vele a helyedben :)

2015. aug. 17. 19:04
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen, mondtam ezt is neki hogy azért csak 3 év van közünk, én a szüzességem nem most, nem is egy év múlva akarom elveszteni. Mondta ő se(még szüz) nagyon rendesnek tűnik, a szülei főleg az apja szigorúak, nem engedik neki hogy alkoholt fogyasszon, cigizzen, bulizni is ritkán engedik, most is úgy volt ott hogy a szülei is.

De 14 évesen is csak arra gondoltam hogy kéz fogás, puszi, ölelés, csók. Együtt alvásra sem. És ha ez neki nem lenne elég se mennék bele abba hogy lefeküdjek vele. És egy év alatt csak meg ismernénk egymást, tudnánk találkozni is néha, 7km van köztünk.

2015. aug. 17. 19:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy még... Nem kellene pasiznod. Azt viszont külön értékelem, hogy fontos számodra a tanulás. Ne rontsd el az életed most azért, mert tetszik egy fiú. Várj pár évet még ezzel.
2015. aug. 17. 19:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem most szeretnék, ezt le is írtam. Mert egy jó gimnáziumot néztem ki, ahova csak úgy jutok be ha nem rontom le az átlagom. Szóval ezt én se, ő se most gondoltuk, hanem 1-2 év múlva.. Ha tud várni.
2015. aug. 17. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:

"Mert a tanulásra szeretnék koncentrálni(mert most jön be a fizika,kémia,biológia) pedig nekem is nagyon bejön Bence."

Vagy a fizika jön be, vagy Bence :'D

---

Igen, ha vártok akkor mehet :D

De szerintem jobb lenne ha a saját korosztályoddal kezdenél...

2015. aug. 17. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Megin egy 17 éves hülyegyerek, aki kisgyerekekre nyomol... Ez a világ komolyan megérett a pusztulásra
2015. aug. 17. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:

En csak annyit mondok erre hogy en 15 evesen jottem ossze a baratommal o akkor toltotte a 18-at. Semmi problema nem volt, ha birjatok egymast es tetszettrk egymasnak es persze a sulira meg egyebre is jut idotok szerintem semmi problema nem lenne belole. Ram a szexel ket evet vart a parom azota is egyutt vagyunk.

18/L

2015. aug. 17. 20:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)!
2015. aug. 17. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!