Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ti szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szeretitek, ha egy lányon van mit fogni?

Figyelt kérdés

2016. júl. 31. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
igen! kezén kívül- fenekét, két szép alma, v körte mellét... hmmmm
2016. júl. 31. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
legaláb ha nem a mellet akkor a seget vagy forditva de valamelyik kell:)
2016. júl. 31. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
96%

Magas, vékony lányokat szeretem, nemszeretem ha egy lánynak túl nagyok a mellei/segge, inkább legyen átlag alatti, mint fölötti.

De egyáltalán nem ez a lényeg, az fontosabb, hogy az arca szép legyen, és belsőre normális legyen, és jól kitudjunk jönni.

2016. júl. 31. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, nekem jobban bejönnek a picit teltebb lányok, mint a nagyon vékonyak, szóval igen, mondhatni, hogy szeretem. Persze nyilván ne a hasán legyen mit fogni, hanem a megfelelő helyeken ;)

Egyszóval nem baj ha egy lány nem csontsovány, hanem picit teltebb alkatú, de azért kövér se legyen :)

2016. júl. 31. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!