Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/4 anonim válasza:
igen! kezén kívül- fenekét, két szép alma, v körte mellét... hmmmm
2/4 anonim válasza:
legaláb ha nem a mellet akkor a seget vagy forditva de valamelyik kell:)
3/4 anonim válasza:
Magas, vékony lányokat szeretem, nemszeretem ha egy lánynak túl nagyok a mellei/segge, inkább legyen átlag alatti, mint fölötti.
De egyáltalán nem ez a lényeg, az fontosabb, hogy az arca szép legyen, és belsőre normális legyen, és jól kitudjunk jönni.
4/4 anonim válasza:
Hát, nekem jobban bejönnek a picit teltebb lányok, mint a nagyon vékonyak, szóval igen, mondhatni, hogy szeretem. Persze nyilván ne a hasán legyen mit fogni, hanem a megfelelő helyeken ;)
Egyszóval nem baj ha egy lány nem csontsovány, hanem picit teltebb alkatú, de azért kövér se legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!