Fiuk! Ti mit szólnátok hozzá, ha pl. a barátnőtöknek ilyen alakja lenne, vagy egy lányon szeretitek ha ilyen adottságai vannak?
Magas lány, akinek a teste feszes, vékony de enyhén izmosabb (szóval látszik rajta, hogy edz, de nem férfias alakról beszélünk, hanem kellemesen izmosról), karcsú dereka van, kisebb, formásabb mellei, és hihetetlenül formás, izmos feneke. Ti mit szólnátok egy ilyen alakhoz?Persze egy lány személyisége is számít.... de én most a külsőről szeretnék érdeklődni :)
(nekem nem ilyen az alakom, de erre hajtok, hogy elérjem ezt)
Én lány vagyok, de megnézném, az biztos... A kis, formás mellekkel sincs baj, a többivel pedig pláne nem.
A nem annyira enyhén izmos is bejönne, már amennyire naturálban az megy :D Naturálban nincs túl izmos nő szerintem.
Olyan szörnyű lenne, hogy egész nap csak sírnék a fenek..izé a vállán.
Sajnos nem jellemző ez a lányokra :( Pedig kereslet lenne rá. Pláne, ha még magas is. I approve.
Kérdező, te is tudod a választ. Mégis ki ne őrülne egy tökéletes testű lánynak??
"karcsú dereka van és hihetetlenül formás, izmos feneke".
B+! Ez kinek nem tetszik? Ilyen hülye kérdést...
Szia!
Nekem ilyen alakom van, csak alacsonyabb vagyok és a mellem nem annyira kicsi, de formás. Én is edzek, jó a fenekem, nagyon büszke vagyok rá, igazi squat booty. ;)
A pasik imádják, ezt tudom mondani, az aktuális barátom nem egyszer borult le előttem, hogy milyen szép vagyok.
Ez sok-sok kemény edzés és még keményebb diéta eredménye persze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!