Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szexuális töltetű az együtt alvás szerintetek?
"A barátommal aludnék együtt, és nem feküdnék le vele. Csak nem tudom, neki mit jelent ez az egész."
Akkor állva aludnátok? :)
Viccet félre téve.....Nem tudod neki mit jelentene? Ha rendben lenne köztetek a kommunikáció, akkor tudnád. De nem ez van.
Egyébként emberfüggő.
Van, hogy egy lány barátommal összebújva alszom. Picit szeretethiányos. Néha feláll, de nem szól meg érte. Összebújva aludni.
Jobb mint egyedül. Szex nem volt. Ha nem akarja, én nem erőltetem. Picit vágyom a szexre, de nem konkrétan vele.
23/F
Ha egy fiúval együtt alszol, a MAXIMUM, amire képes, hogy elsőre nem ugrik rád.
De jó, ha tudod: utána könyörögni fog a második alkalomért - és ott már csak egy dolog történhet.
Táborban voltam, pont az a srác feküdt mellettem egy ágyon akibe bele vagyok esve, de ő csak haverként tekint rám Elvileg.
Képes volt Mindenre, lerangatta rólam a takarót, leszedte rólam a kabátot(pedig majd meg fagytam) stb. De nem tudta volna kimondani, hogy mondjuk bújjak hozzá, csak hajtogatta, hogy "Jaj, fázok, jaj megfagyok".
Aztán atfordultam, és mászott a hátamra, reggel meg úgy keltem, hogy takaró helyett ő volt rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!