Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire szexuális töltetű az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szexuális töltetű az együtt alvás szerintetek?

Figyelt kérdés

2016. júl. 29. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, kivel alszol együtt...
2016. júl. 29. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
attól függ mennyire kívánjátok egymást,én ha a barátnőmmel aludnék együtt abból minden lenne csak alvás nem :D
2016. júl. 29. 11:25
 3/9 A kérdező kommentje:
A barátommal aludnék együtt, és nem feküdnék le vele. Csak nem tudom, neki mit jelent ez az egész.
2016. júl. 29. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Egy férfinek általában hamarabb beindul a szexuális 'inger'/vágy... Ezt jó észben tartani!!!
2016. júl. 29. 11:35
 5/9 anonim ***** válasza:
34%

"A barátommal aludnék együtt, és nem feküdnék le vele. Csak nem tudom, neki mit jelent ez az egész."

Akkor állva aludnátok? :)

Viccet félre téve.....Nem tudod neki mit jelentene? Ha rendben lenne köztetek a kommunikáció, akkor tudnád. De nem ez van.

Egyébként emberfüggő.

2016. júl. 29. 11:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Helyzet, ember, időpont, stb függő. Amikor barátommal először aludtunk együtt ölelkezdtünk, puszi és aludtunk mert hót fáradtak voltunk. Későbbiekben némi tapizás és petting is volt benne, de én nem szeretnék úgy szexelni hogy a szomszédban alszanak a szüleim...szóval csak tőletek függ, nincs erre szabály. Mindenképp hasznos lenne kommunikálnotok, hogy ki meddig akar és hajlandó elmenni. Persze lehet hogy a pillanatban máshogy alakul, de nem árt tisztázni a dolgokat úgy általánosságban a másikkal.
2016. júl. 29. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Van, hogy egy lány barátommal összebújva alszom. Picit szeretethiányos. Néha feláll, de nem szól meg érte. Összebújva aludni.

Jobb mint egyedül. Szex nem volt. Ha nem akarja, én nem erőltetem. Picit vágyom a szexre, de nem konkrétan vele.

23/F

2016. júl. 29. 12:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha egy fiúval együtt alszol, a MAXIMUM, amire képes, hogy elsőre nem ugrik rád.

De jó, ha tudod: utána könyörögni fog a második alkalomért - és ott már csak egy dolog történhet.

2016. júl. 29. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Táborban voltam, pont az a srác feküdt mellettem egy ágyon akibe bele vagyok esve, de ő csak haverként tekint rám Elvileg.

Képes volt Mindenre, lerangatta rólam a takarót, leszedte rólam a kabátot(pedig majd meg fagytam) stb. De nem tudta volna kimondani, hogy mondjuk bújjak hozzá, csak hajtogatta, hogy "Jaj, fázok, jaj megfagyok".

Aztán atfordultam, és mászott a hátamra, reggel meg úgy keltem, hogy takaró helyett ő volt rajtam.

2016. júl. 29. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!