Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt szeretnénk aludni de hogyan?
A barátommal szűk fél éve ismerjük egymást én 15 éves vagyok ő pedig 17. Távkapcsolatunk van ezért jó hogy ha havonta egyszer vagy kéthavonta láthatom.Már volt pár randink csók stb megvolt de ezek most nem fontosak . Szóval rendes fiú és azt tervezi a szüleivel hogy lejonnek ide hozzánk 2 napra, a szülei sátorozni fognak ő pedig a nagyimnál fog aludni ....remélhetőleg velem. Csak ki szeretnénk használni hogy végre egy napnál több ideig lehetünk egymással és ezért szeretnék vele aludni tényleg semmi hátsószándékunk nincs csak egy kicsit össze szeretnénk bújni.
A nagyimat megkérdeztem hogy együtt alhatunk e nála neki is elmondtam hogy csak össze szeretnénk este bújni és elaludni kész semmi több, de ő azt mondja hogy nem lehet mert idézem : "Alkalom szüli a tolvajt" Valaki légyszi magyarazza el hogy miért nem bízik meg bennünk mert már volt olyan hogy kettesbe hagyott minket a házába ő el ment vásárolni és semmi sem volt de akkor miért nem engedi meg hogy együtt aludjunk? Légyszi segítsetek hogy győzhetném meg? Mi tényleg csak be akarjuk bizonyítani hogy megbízhatóak vagyunk.
Fogadd el, hogy ehhez még fiatal vagy.
A szex és megbízhatóság között nincs kapcsolat. A megbízható emberek is szexelnek. Neked pedig az még nem való.
Előre eltervezni,hogy nem lesz szex, az kevés. A pillanat hevében is tudnád ezt mondani,mikor együtt aludtok?
Tegyél fel magadra egy erényövet bizonyítás képpen:D
Viccen kívül: Mond neki hogy ő nem "tolvaj", és azt is vetesd fel, hogy többször egyedül hagyott titeket, megtehettétek volna, mégsem csinàltátok
#4 jo ötlet köszi ;)
#5 igazából nagyon féltő,de ha minden pici zajt hall meg lát is ha akar akkor miért nem?
ugyanez volt nálunk is hogy először a szülei nem akarták engedni barátnőmnek, igaz ő már 17 volt akkor... aztán rá 2 hónapra engedték...
úgyis csinálnátok egy kis ezt azt szóval tök mindegy
ja és a szexre ne bűnként gondolj, ha olyannal csinálod akit szeretsz
pacsi :)
Azért nem kell együtt aludni b**zd ki, mert nem vagy felnőtt. Az együtt alvás a felnőttek kapcsolataiba tartozik.
Gyerek vagy még, nem tudsz semmit a világról, majd megérted, ha neked lesz gyereked.
Nem kislányoknak való a pasival való együtt alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!