Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért vagyok szerelmes egy 13...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok szerelmes egy 13 éves gyönyörű, csodálatos lányba? 16F

Figyelt kérdés

Már pár éve ismerem,családjaink jóban vannak.Nemtudom,hogy miért ,de azthiszem beleszerettem.Kár,hogy ilyen fiatal.:(

😭😭😭

2016. júl. 28. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 A kérdező kommentje:
Igazad lehet utolso mert ezt irta:Nemtudok már semmit,időt kérek.
2016. aug. 13. 18:18
 82/85 anonim ***** válasza:
Egy hónapja már lassan, de történt valami?
2016. nov. 3. 10:15
 83/85 A kérdező kommentje:
Nemlett belole semmi,a lany egyik naprol a masikra azt mondta nemakar most fiut es azota bököd facen,meg 1x ram is irt ,de nemertem mert nemakar semmit se.
2016. nov. 3. 14:37
 84/85 anonim ***** válasza:
Azért nem kereste Veled a kapcsolatot, mert megijedt az egésztől. Gondolom, felfogta, h. még kislány, Te meg már nem vagy annyira gyerek.
2017. júl. 31. 01:59
 85/85 anonim ***** válasza:
74%

Nekem 16 évesen 20 éves barátom volt, de nagyon nehéz volt megszokni, h. ő már gyakorlatilag kész férfi, és nem csak egy kislányra, hanem egy nőre vágyik. Bár szóval sohasem mondta, és tettel sem 'kényszerített' semmire, de nekem ez az egész testiség nagyon új és idegen volt (és nemcsak konkrétan a szex, maga az aktus (bár nem feküdtünk le), hanem már az is, hogy beengedem az intim szférámba. Az egymás kölcsönös érintése, fogdosása.) Nekem akkoriban a kézfogás és a csókolózás pont elég volt, nem akartam tovább menni... neki meg nyilván lett volna igénye rá.

Otthagytam, és nem tudtam neki gyerekfejjel elmondani, h. miért. Máig azt hiheti, h. nem tetszett nekem. Pedig nagyon jóképű, rendes srác volt, és visszatekintve sajnálom, h. így alakult, de akkor még nem álltam készen érzelmileg/ testileg a nemi együttlétekre.

Szóval ez is állhat a visszautasításod, az ő visszakozásának a hátterében.

2017. júl. 31. 02:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!