Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok szerelmes egy 13 éves gyönyörű, csodálatos lányba? 16F
Már pár éve ismerem,családjaink jóban vannak.Nemtudom,hogy miért ,de azthiszem beleszerettem.Kár,hogy ilyen fiatal.:(
😭😭😭
Szerintem teljesen nyugodtan megpróbálhatjátok, az a kb. 3 év nem olyan sok még most sem, ha érett a leányzó. Azzal meg nem kell foglalkozni, hogy ki mit mond, ha Nektek együtt jó, és mindketten ugyanúgy akarjátok, akkor hajrá! A saját boldogságotokkal foglalkozzatok, ne másoknak akarjatok megfelelni. Ha állandóan mások véleménye alapján akarsz élni, akkor sose leszel igazán boldog. A te életeted éld, ne azt az életet, amit mások akarnak látni!!! Aki meg azt mondja, hogy nem lehetsz szerelmes egy 13 éves lányba, az egy h*lye, már bocs. :D Ki tiltja? Senki! És koronkétn sincs megszabva, hogy kibe LEHET szerelmes az ember és kibe nem, ez nem így működik, ennyi!
A másik kérdéshez meg egyszerűen más mentalitású emberek írtak. Olyanok, akik fontosabbnak tartják a "látszatot", az "elvárást", mintsem az érzéseket és boldogságot. Döntsd el, hogy te melyik "kategóriába" akarsz kerülni... Mások véleménye határoz meg, vagy saját magad döntesz a saját életedről úgy, hogy az boldoggá tegyen! A te dolgod, de szurkolok, hogy a boldogság mellett dönts! :)
Ott rossz emberek nézték, ez egy szerencsésebb szakasz 😂
Az ottani válaszolók tiszta hülyék. Mai világban 11-12 éves kortól már járnak egymással a fiatalok, 13-14-15 évesen meg már szexelnek is...
*A te életedet éld
*koronként
Bocsi, elírtam őket feljebb. :)
Akkor hajrá, sok sikert!
És majd mesélj ám, hogy hogyan alakul! :)
Lehet kicsit beijedt mikor elhivtam:D
irtunk aztan rakerdeztem és azota semmi reakció mar 2 óraja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!