Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy 18 éves srác szerelmes lett egy 12 éves lányba?
Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 20:14
11/13 anonim válasza:
16 éves vagyok,és szerelmes vagyok egy 11 kislányba.. (nem vagyok pedofil,de a kor nem számít..)
(de én már szenvedek minden nap,hogy ő nem érez irántam semmit,barátságon kívül..)
12/13 anonim válasza:
Létezik, az ilyet úgy hívják: Pedofil
13/13 anonim válasza:
6. Azért van aki a korához képest érettebb mint pl én mert nekem kindenhez van (értelmes) hozzászólásom aki meg ezt mondja magárol közbe meg nem az az meg csak így próbál csajozni meg ilyenek szóval igazad is van meg nem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!