Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Detoka11 kérdése:
16 éves srac vagyok es szerelmes vagyok egy lanyba?!
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel mar kb: Egy fel eve beszelunk. Es megszerettem,de o nem akar kapcsolatot senkivel sem. Regen meg találkozhattunk is,de amióta tudja,hogy szerelmes vagyok bele,nem akar találkozni. De én ugymond erőltettem ezt a dolgot es meglátja,hogy mi lesz. Egyebkent nagyok sok mindenben hasonlítunk.. Tenyleg,nagyon sok közös van bennünk.
Es nyáron eldől majd,hogy mi lesz :/. Varja,hogy mutassam majd ki az érzéseimet. Bocsi,hogy ha értelmetlen ez az egesz,csak nehez összefoglalni.( Bocsi a hibákért,telefonról irok)
2016. máj. 11. 00:32
1/6 anonim válasza:
És mi mi a rákot kezdjünk vele? :D
2/6 anonim válasza:
Ebbe belekezdeni is kár. Ha kölcsönös lenne, nem ezt csinálná.
3/6 anonim válasza:
Tényleg jobb, ha elengeded, nem akar semmit.
4/6 anonim válasza:
nem akar senkivel, elmondja neked is hogy van egy rakat udvarlo, majd kiderül hogy elkezd találkozgatni egy emberel akit ismersz a multadbol és az egy szenyláda, bocs tapasztalat:'D
5/6 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok, mintleírtad, nem akarok járni senkivel, szóval amikor valaki vallott elkezdtem távolodni tőle és kényelmetlenül érzem magam azóta a közelében, ezért már beszélni sem nagyon beszélünk max, ha élőben összefutunk
6/6 anonim válasza:
próbáld elengedni,mert az "erőltetésből" semmi jó nem szokott kisülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!