Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? Kinek kell lépnie?
"Tegnap megcsókolt de nem kérdezte hogy leszek e a barátnője vagy ilyesmi"
Mondjuk ez a csók után általában adja magát. Talán azért nem kérdezett rá, mert azt hitte, vagy annyira értelmes, hogy rájössz, hogy talán akar ő is valamit.
Szerintem manapság már nemigen kérdezi meg egyik fél sem, hogy: "Akkor most járunk?"
Megtörtént a csók, gondolom jól éreztétek magatokat aznap, együtt töltöttétek az időt...stb :)
Beszélgessetek (neten, telefonon), ismerjétek meg egymást még jobban és alakulnak a dolgot :D Innen már sínen vagytok ;)
Első: Biztos hogy nem csak arra kellek neki.
Második: Elég tapasztalatlan vagyok ezért tettem fel a kérdést, ő az első barátom szóval nem igazán tudom hogy hogyan szokott ez történni, de köszi a választ.
Harmadik: Köszönöm a választ, remélem hogy tényleg sínen vagyunk mostmár :)
Nem vagyok tapasztalt a témába, de az a lényeg hogy mindenre van válaszom :D
A fiúk néha nem tudnak uralkodni magukon és ha már régóta nem "csinálták" akkor előfordul hogy minden áron kell valamit csinálniuk egy lány közelében. Én például azt se tudom hogy kéne viselkednem egy lánnyal mert nem nagyon közelednek hozzám. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!