Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi legyen? NAGYON FONTOS! (Többi lent)
Ez de cuki :)
Én is ilyen lányra vágyok :)
Köszike. Ja és
u.i.:
Egyik személyes beszélgetésünknél szóbakerült, hogy egyszer volt pink a hajam vége, akartam mutatni neki képet, és azt mondta, hogy tudja, látta már a képeimet. Ami azt jelenti, hogy rákeresett az oldalamra. Amit (legalábbis én) csak úgy nem csinálok akárki oldalán, hogy végignézem az összes képét..
Először is nem szingli, max facér.
Másodszor, te még csak 14,5 vagy, ő meg már 19, felnőtt férfi, te meg még mondhatni 'gyerek' vagy. Neki már vannak igényei.
Egy 19 éves felnőtt férfinek ne egy gyerekre álljon fel.
Aranyos vagy :) de ez nem szerelem hidd el, ez imádat. Hasonlón mindenki átmegy ebben a korban, én is átmentem 9-10 éve. 24 éves fejjel visszagondolva )úgy hogy most van egy nagyon jó párkapcsolatom, lassan 2 éve), csak mosolygok rajta. Főleg amilyen kellemetlen dolgokat műveltem :D pár éve összefutottam azzal a sráccal, és igen nagyokat nevettünk ezen :D
Lényeg a lényeg, tudom hogy most úgy érzed hogy ez szerelem, de ez még csak a kezdete mindennek, az egész kapcsolatosdinak. Ne éld bele magad semmibe, hiszen ő már felnőtt. Sajnos tízen éves korban ez a pár év is sokat számít. Ne kapkodj el semmit, mert megbánhatod később. Ha szeretnél írni privit, bátran. :)
Mindenkinek nagyon köszönöm!
1.: Az a gáz hogy így a 14 és 19 soknak tűnik, de ugyanígy van pl a 41-46 és az mégsem sok... Szívás...
2.: Szeretnék vele beszélni a dologról, mert egy tudom, hogy ELVILEG tudja már, de jobb lenne megbeszélni vele. De félek. Rohadtul félek, hogy pont ezzel üldözöm el. Az meg a még a barátságunkat is elcseszném, beleőrülnék, hogy pont az ellenkezőjét érem el, mint amit szerettem volna.
3.: Igen, egy 19 éves pasinak vannak igényei. Ahol én megismertem, egy olyan katolikus közösség, ahol 99.9%ban az első alkalom csak az után volt meg hogy összeházasodnak, vagy legalább jegyesek. Tehát erről pillanatnyilag szó sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!