Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? Ilyenkor mit kéne tennem?
A helyzet az, hogy van egy lány, akit még soha az életben nem láttam élőben, azonban annál többet képen. Instagram, Facebook stb. Fel szeretném venni a kapcsolatot, csak úgy ráírni Facebookon, azonban semmi közös nincs bennünk, csak annyi, hogy Budapesten lakunk. Szóval nemigazán tudom, hogy milyen témát hozzak fel, amivel el lehetne kezdeni egy ilyen "beszélgetést/ismerkedést". Azt, hogy hogy láttam meg, már nemigazán tudom.
Szóval, ha van valakinek jó ötlete, hogy mégiscsak egy ilyen dolgot hogyan kezdjek el, azt nagyon megköszönném. :)
U.I.: Nem vagyok híve a facebookos ismerkedésnek, de fogalmam sincs, hogy hova jár suliba, mit csinál, szóval tényleg semmit nem tudok.
19/F
"Szia hol laksz?
-Szia Budapesten
"Jé én is. Micsoda véletlenek/De kicsi a világ. Szimpatikusnak tűnsz van kedved meginni valamit?
-Igen miért is ne/bocs nincs időm.
[Gondolom érted]<------Ha nem írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!