Ha van 4 tesztem, ebből 2 halvány pozi,2 totál nega, akkor ilyenkor mitévő legyen az ember lánya?
Elmész dokihoz. Majd ő kitalálja, mi újság.
Két + teszt nem lehet véletlen. ;)
Ami a legfontosabb: Hogyan teszteltél? Azonos tesztekkel napi első pisiből? Mert pl. ha az első kettő reggeli, a második kettő délutáni, akkor elég valószínű, hogy annak köszönhető a különbség.
Egyébként elég valószínű, hogy babát vársz - fals pozitív terhességi teszt nem nagyon szokott előfordulni. Szóval gratula, de persze várd meg a doki véleményét is! :)
Képeket tudsz esetleg tölteni?
Annyira halvány hogy szabad szemmel is alig kivehető. Már van egy lányom, de nála se mutatta ki a teszt, csak vérvizsgálat. Ma kéne megjönni a nem -vártomnak, fáj a derekam, de az lehet mástól is...
Orvoshoz kedden tudok leghamarabb menni.
Hú, hát valami nagyon halvány csíkot mintha látnék. :-)
Szerintem azért ismételd meg még holnap reggel is. :-)
És persze tájékoztass :D
Akkor nem vagyok vak teljesen! Holnap reggel csinálok mégegyet, ha addig nem jönne meg.
Azért is vagyok kicsit megzavarodva, mert kB 2 hónapja volt teszt és azon jobban látszott, mégis megjött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!