Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy, hodithatnám vissza a barátomat?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és néhány napja szakitottunk a barátommal ,de én még mindig ött szeretem.Egy darabig az volt ,hogy nem tudta mit érez de most bisztosra mondja ,hogy nem szeret.Mitt tegyek ,hogy vissza jöjjön hozzám2016. júl. 25. 06:31
1/3 anonim válasza:
Semmit,keress mást. Ő már nem szeret, ha vissza is menne hozzád csak kihasználna. Tapasztalatból mondom...
L
2/3 anonim válasza:
semmit! ne alázd meg magad,ha menni akar, add rá a kabátot.
14 éves vagy. kb semmi esélye amúgy sem,hogy ő lesz életed párja.
3/3 A kérdező kommentje:
Am vissza fog jönni csak idõ kell neki de akkora már el felejtem
2016. júl. 25. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!