Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hagyjam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hagyjam?

Figyelt kérdés

A srác aki tetszik elmegy a gimibol.. Pedig mar csak egy eve lett volna. Ő 18 en 16 eves vagyok.

Legjobbbaratnom a legjobb haverjaval jar es igy eleg sokat beszeltunk mi is.. De most elmegy lehet sose fogom tobbe latni:((( facen nem beszeltunk meg soha csakis eloben. Azt mondta h szep lany vagyok de nem akar baratnot.m

Mit tehyek? Nem merek rairni...

Felek h el kell felejtenem.:(

Ui.: bocsi az irasomert csak gyorsan irtam.

2016. júl. 23. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Bajod nem származhat ha megpróbálod. Csak nyerhetsz.
2016. júl. 23. 22:47
 2/6 Technokol Rapid ***** válasza:

Lehet, hogy nem tetszel neki vagy nem jönnek be neki a nála fiatalabbak. Lehet, hogy más tetszik neki.

Gondolj bele! Miért fájna elveszíteni egy olyasvalakit akinek te nem jelentesz semmit? Hamar elfelejted. Vagy rá is írhatsz. Semmit nem veszíthetsz és akkor legalább egyenes választ kapsz.

És csak emlékeztetlek: Létezik más fiú is.

2016. júl. 23. 22:54
 3/6 Technokol Rapid ***** válasza:
Btw.: Küldhetsz képet magadról privátban és megmondom, hogy valóban olyan szép vagy-e ;)
2016. júl. 23. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Neee, ne félj:) Figyelj, én is így csesztem el elég sok mindent, hogy féltem, nem tettem meg, és így elúszott a lehetőség,pedigkitudja mi lett volna. Szóval te ne tedd, semmi értelme. Ha úgyis elmegy, bajod nem lehet belőle. Csak ráírsz, és meglátod hogyan fogadja. Ha nem szeretne társalogn veled max beadsz neki valamit, hogy miért írtál neki, meg stb. De el is mondhatod neki mit érzel, meg hogy nem akarod, hogy elmenjen ilyesmi. De ha végül is jól fogadja, ésörül neked, akkor is elmondhatod, de csak úgy dumálhattok is, és egyre közelebb kerülnétek egymáshoz. Talán még marasztalni is tudnád arra az egy évre, ha olyan a helyzet:) Ha tényleg tetszik, akkor ez megéri szerintem. A részedről biztosan.
2016. júl. 23. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
probald meg veszteni nem veszthetsz rajta mert ahogy mondtad úgy is elmegy a gimnaziumodbol:D
2016. júl. 23. 23:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Haaat az a baj hogy eltanacsoltát szoval marasztalni biztosan nem tudnam. Meg egyebkent is eleg meno a srac, es van higy napokig nincs fent facen:/
2016. júl. 23. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!