Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, akinek van barátnője! Hagyjam, vagy küzdjek érte?
Több éve együtt vannak, de a fiú rendszeresen csalja a lányt. Szinte minden nap találkozunk,beszélünk,ugrassuk egymást. Személyesen életvidám,semmi probléma, de ha interneten beszélünk úgy vélem hogy flegmán ír gyakran. Féltékenykedik, és mindig mondja hogy elmehetnénk ketten valahova..
Nagyon beleszerettem, de ugye van barátnője.. Fiúk Lányok vélemény? Hagyjam, vagy inkább küzdjek érte, hátha összejön valami?!
A flegmát úgy értem, ha írok neki valami kicsit ?rámenősebbet? akkor valahogy furán ír vissza, vagy kerüli. De személyesen nem így történik.
Igen, ezen gondolkoztam már nagyon sokat. Nem akarok beállni a kihasznált lányok sorába. De a szívemnek ezt nemtudom ?elmagyarázni?. Meglátom vagy meghallom a hangját és végem, össze szorul a gyomrom, egésznap ő jár a fejembe..
A lánnyal pedig nem ismerjük egymást, fura lenne ráírni, hogy figyi már a párod rendszeresen csal..
Megpróbálok akkor parancsolni a szívemnek.
És köszönöm szépen a válaszokat! :)
Nemtom, én nem csapnám le a másik csaj kezéről.
Abba belegondoltál már, hogy te is csak arra kellesz, hogy egyszer megcsalja a barátnőjét, aztán tegyen is el? (mondjuk nem tudom milyen korban vagytok, ezeket most úgy írom, hogy a megcsalás a félrekúrásra szinonima)
Meg küzdeni érte? wtf? Mifelénk a fiúk szoktak "küzdeni" lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!