Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lenne esélyem vele össze jönni?
Tudom, hogy nehéz dolog, de beszélned kell vele erről. Mivel még nem volt barátnője, csak "próbált csajozni", könnyen lehet hogy ő is fél a visszautasítástól, nem mer kezdeményezni. Ha beszéltek erről, ki fog derülni hogy ő is érez-e valamit... lehet, hogy nem, de ha jó barátok vagytok akkor meg tudjátok ezt beszélni. Nekem is volt egy lány akivel ilyesmi volt a szituáció (azzal a különbséggel hogy egy buliban kavartunk is amikor már fél éve jó barátok voltunk, de nem lett több belőle), körülbelül egy hónapig rejtegettem én is az érzéseimet, aztán már elegem lett az egészből, tudni akartam hogy megéri-e továbbra is rajta gondolkodnom vagy nem, így egyszer találkoztunk tavaly nyáron a Balatonnál, és beszéltünk erről. A lány, mint kiderült, érzett valamiféle vonzalmat irányomban, de nem annyira erőset, hogy a kapcsolatunk hosszú távon is megmaradjon (én kollégista vagyok, nem is ugyanott lakunk, nehéz lett volna találkozni ősztől). Ezért nem lett belőle semmi, egy kis ideig nem is beszéltünk annyit (ameddig én túltettem magam a dolgon), aztán egy hónappal később megint találkoztunk - de addigra már én is csak nagyon jó barátként tekintettem rá. Azóta még erősebb lett a barátságunk, neki is lett barátja és nekem is lett barátnőm, nem vesztettünk semmit. Nem éri meg sokáig húzni a dolgot, azzal sok időt veszíthetsz. :)
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!