Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lenne esélyem vele össze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lenne esélyem vele össze jönni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, van egy srác aki tetszik nekem, régóta barátok vagyunk, de én ha meglátom, akkor kellemes melegség tölti el az egész testemet, jobb kedvem van, ha vele vagyok, jobban érzem magam mellette. Mintha csak őrá vártam volna. Rossz érzés ha nincs velem vagy nem beszélünk hosszabb ideig. Na szóval szerelmes vagyok. Azért is vagyunk jó barátok, mert sok mindenben hasonlítunk. A közös érdeklődési kör miatt érettük meg egymást. De tényleg szinte mindenben ugyan olyanok vagyunk. Hasonló zenestílust kedvelünk, mindeketten vidéken lakunk, ugyanazok a filmek érdekelnek, vannak közös barátaink. És még sok. Ha az egyikünk bajba volt bármikor is kisegíettük egymást, főleg engem kellett, de mindenben ott álltam mellette. De ő simán elmondta nekem mindíg, hogyha egy lány bejött neki. Most viszont gátlásosabb lettem előtte, nem tudok olyan felszabadultan hülyülni vele, mert szeretném, ha nem csak egy idióta kis barátja lennék, akiben bízik, hanem több. Ő nem igazán mondta sohasem hogy érdeklődik irántam, én meg nem merem ezt a sok minden érzést úgy rázúdítani, hogy egy lépést sem tett felém ilyen irányban. De szeretnék a barátnője lenni, szeretnék az övé lenni, szeretnék járni vele. De mit csináljak?? Azt tudom, hogy sosem volt még komolyabb kapcsolata senkivel, de próbált már csajozni. De velem semmi ilyesmit nem tett még. És velem ellentétben, ő nem igyekszik a megnyerőbbik oldalát mutatni nekem, amikor kettesben vagyunk. Csak lazán, én meg, jaj csak ne csináljak valamit ami nem tetszik neki. Ilyen esetben mit jó tenni? Nagyon nagyon halálosan szeretem!! Mit csináljak?

2016. júl. 20. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha leírod neki egy az egyben hogy szereted az egy elég jó megoldás. A fiúk szeretik ha megmondják nekik, hogy szeretik őket, ha esetleg félsz, hogy a barátságotok rovására menne, akkor szerintem meg tudnátok beszélni a dolgot, ha olyan jó barátok vagytok.
2016. júl. 20. 21:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, jó barátok vagyunk. Csak mivel ő nem mutat felém jeleket, félek, hogy nem erdeklődik így irántam. Ez a bajom…
2016. júl. 20. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő is tart tőle, hogy mi lenne ha... de ha nem beszélsz vele róla, akkor nem tudod meg, hogy mi lehetett volna
2016. júl. 20. 22:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez is igaz
2016. júl. 20. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nehéz dolog, de beszélned kell vele erről. Mivel még nem volt barátnője, csak "próbált csajozni", könnyen lehet hogy ő is fél a visszautasítástól, nem mer kezdeményezni. Ha beszéltek erről, ki fog derülni hogy ő is érez-e valamit... lehet, hogy nem, de ha jó barátok vagytok akkor meg tudjátok ezt beszélni. Nekem is volt egy lány akivel ilyesmi volt a szituáció (azzal a különbséggel hogy egy buliban kavartunk is amikor már fél éve jó barátok voltunk, de nem lett több belőle), körülbelül egy hónapig rejtegettem én is az érzéseimet, aztán már elegem lett az egészből, tudni akartam hogy megéri-e továbbra is rajta gondolkodnom vagy nem, így egyszer találkoztunk tavaly nyáron a Balatonnál, és beszéltünk erről. A lány, mint kiderült, érzett valamiféle vonzalmat irányomban, de nem annyira erőset, hogy a kapcsolatunk hosszú távon is megmaradjon (én kollégista vagyok, nem is ugyanott lakunk, nehéz lett volna találkozni ősztől). Ezért nem lett belőle semmi, egy kis ideig nem is beszéltünk annyit (ameddig én túltettem magam a dolgon), aztán egy hónappal később megint találkoztunk - de addigra már én is csak nagyon jó barátként tekintettem rá. Azóta még erősebb lett a barátságunk, neki is lett barátja és nekem is lett barátnőm, nem vesztettünk semmit. Nem éri meg sokáig húzni a dolgot, azzal sok időt veszíthetsz. :)

19f

2016. júl. 20. 22:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2016. júl. 20. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, aztán ha lehet légy szíves írd meg 1-2 mondatban mi történt! :)
2016. júl. 20. 23:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele tegnap este, azt mondtam neki, először, hogy te vagy a legjobb barátom, és mindíg számíthatok rád, és te is tudod hogy te rám ugye? (Valami ilyesmit mondtam) erre azt válaszolta, hogy igen tudom, és a vállamra tette a kezét. Innen nem igazán tudtam, hogy folytassam, csak néztem magam elé. Ekkor ő megszólalt, hogy mi a baj, történt e valami, mert nem szoktam ilyen mély gondolatokat mondani, mondtam, hogy baj nem történt, nyugodjon meg, és azt mondta, hogy már kezdett aggódni. Megint elakadtam, alig tudtam valamit kinyögni. Aztán mielőtt elváltunk volna, és mentünk volna haza puszit nyomott a fejemre, de nem az arcomra, hanem oda ahol a hajam van, irtózatosan jó érzés volt. Puszilt már meg eddig is, de mondjuk szülinapomon, így még nem. Haladok!!! De ez nagyon nehéz!
2016. júl. 21. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!