Innen magyarországról, hogyan tudnék találkozni Sabrina Carpenterrel? :-) Illetve mennyi az esélyem, hogy össze jöhet?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek ez nagyon fontos nekem :-) mit tehetnék ha a nyelvismeretem már megvan2016. júl. 11. 22:51
1/3 anonim válasza:
Miért akarsz vele találkozni? Mármint úgy értem beszélgetni vele estleg, "véletlenül" összefutni valahol? Egyébként elhiszem, hogy fontos neked, viszont ez a kiscsaj csak az éppen aktuális Disney sztár, vagyonokat semmiképp ne ölj ebbe a kis találkozóba, mert utána jön a következő ilyen kis sztárocska és akkor meg majd azzal lesz életbevágóan fontos találkozni. De egyébként talán esetleg különböző találkozók, sajtóesemények, egyéb események ahol ő is ott van. Nézz utána.
2/3 Inessential válasza:
A Magyarország ugyanúgy nagybetű, mint a csaj neve.
3/3 anonim válasza:
Miv Sabrina énekes valamint Disney sztár igen kevés az esély hogy Magyarország-ra fog érkezni Los Angeles és New York-ban már több mint 80% esélyed van vele találkozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!