Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan koptatnátok le?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki rá van állva a pasimra, mindig írogat neki és találkozni akar de tudja hogy mi együtt vagyunk és írtam neki de leszarja. Meg le akart feküdni barátommal de nem jött össze neki. Mit mondanátok neki? Vagy inkább megtépnétek?2016. júl. 19. 16:15
1/5 anonim válasza:
Ha barátodat nem érdekli a lány,akkor nem lesz ebből semmi. Tiltsa le és kész. Akit nem lehet elvenni azt nem is veszik,viszont ha barátodat érdekli a lány akkor nem sokat tehetsz.
2/5 anonim válasza:
Hát én a hejedben már úgy alá rúgtam volna hogy el vérzik.
De a pasidat vagy nem foglalkozik vele mert szeret téged vagy inkább a.másik lányt választaná.
3/5 A kérdező kommentje:
a pasim nem foglakkozik vele csak idegesíti mint engem de letiltani meg nem szeretné mert mikor haverjával van akkor néha szokta látni a lány... de úgy ,eg tépném csak lássam meg egyszer
2016. júl. 19. 16:47
4/5 anonim válasza:
Tehát érdekli a pasidat ha nem tiltja le.
Ha telibeszarná akkor letiltaná.
5/5 anonim válasza:
Ne tépd meg...fel is jelenthet. Hidd el felesleges,barátodnak kell letiltania,hogy ne tudjon neki írni.Viszont ha nem tiltja le akkor érdekli a lány vagy élvezi a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!