Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most belém zúgott? Hogy...

Most belém zúgott? Hogy koptatnátok le egy ŐRÜLT lányt?

Figyelt kérdés
Van egy lány az új sulimban, és nem kicsit őrült. Most nem szeretném részletezni, de kiszámíthatatlan és ijesztő. Viszont állandóan nyomul rám, és amikor tud keresi a szemkontaktust velem és engem bámul. Nagyon ijesztő! És az a gond, hogy mindenre képes. Hogy koptassam le szerintetek?
2013. okt. 3. 20:54
 1/7 tetro ***** válasza:
Bármit is csinálsz, előbb mindenképpen kapd kell egy körre, igazi vadmacska lehet... :D
2013. okt. 3. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Küld hozzám!
2013. okt. 3. 21:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát b*zd, én eléggé félek tőle. Egy hete felkente a haveromat a falra csak mert az azt mondta hogy más színbe szebb lenne a csatja. Majd egy tűzijátékot rakott a gatyájába és megfenyegette ha nem kér bocsánatot akkor meg is gyújtja. Mivel elmúlt 16 legálisan volt nála, és ezt hangoztatta is. Majd mikor haverom bocsánatot kért akkor mintha semmi sem történt volna mosolyogva és nevetve ment tovább.

Rohadt ijesztő! És igazából attól félek hogy mit csinál velem ha visszautasítom.

Én is 16 vagyok, de eléggé elvetemült hogy féljek tőle.

2013. okt. 3. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Mondom küld ide ,becsempészem neki a lompit megnyugszik egyből :D
2013. okt. 3. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Légyszi küld hozzám :) Elegem van az unalmas,szürke,sablonos emberekből.Akármilyen is,csak jobb lehet náluk. :D
2013. okt. 3. 23:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Tudatlanok.

Egy őrült lány nem olyan jó,mint amilyennek elképzelnétek.

Nem fogod tudni.

De!!!!

Semmilyen formában ne biztasd,ne add alá lovat.

Még apróságokban sem,mert nekik az is nagy szó.

Ha szerencséd van akkor talál mást.

2013. okt. 4. 01:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért feltűnősködik, hogy észrevedd?
2013. okt. 5. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!