Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Na szóval, megismertem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na szóval, megismertem egy leányzót. Szerintetek ezek jelenthetnek valamit?

Figyelt kérdés

Diákmunkán ismertem meg. Nem akartam vele annyira ismerkedni, mert nem annyira vágytam párkapcsolatra. Mikor odamentem hozzá köszöntem neki és elkezdtünk tenni venni. Ő kezdett el beszélgetni, kérdezősködni sokat nevettünk stb. Együtt mentünk haza mikor volt rá lehetőség. Volt olyan, hogy külön helyekre kerültünk. Akkor ő jött oda hozzám beszélgetni és ő keresett meg kihívni szünetre (folyamatosan kettesben akart kimenni szünetre). Hogy szemléltessem valamennyire a helyzetet majdnem egy egész Tescot járt végig mire megtalált. Volt olyan, hogy csendben voltunk, de általába ment a duma.

Most jön egy kis csavar.

Bejelöltem facebookon elkezdtünk beszélgetni. Ő sokkal ritkábban válaszol mint én. (Olvastam, hogy a lányok ezt szándékosan csinálják, nem tudom mennyire igaz)

Van, hogy 1-2 nap is eltelik, mire megkapok egy választ. Bár olyan is van, hogy órákon át elbeszélgetünk. (Sajnos dícsérni nem tudom mivel facebool beszélgetés)

Nem igazán volt alkalmam eddig elhívni sehova mert fesztiválokon dolgozik. Most 3 hétig itthon lesz utánna megy megint fesztiválra.

Visszatérek a szünetes jelenetre. Mikor leültünk egymással szembe észrevettem, hogy néz elég sokáig és mikor énis ránézek nem fordult el hanem csak mosolygott.

Mikor találkoztunk melóba akkor is mindig mosolygott mikor meglátott.

Elég sok mindenben hasonlítunk.

Pl.: mindketten imádunk sportolni, nem vagyunk azok a "minden hétvégén lerészegedős" emberkék, pozitívak vagyunk mindig és még rengeteg más amit inkább nem írok le mert órákig írhatnám.

DE nem vagyok a leghelyesebb srác sajnos :/ viszont bármit megtennék érte, hogy a barátnőm legyen.

Még egy kicsit magamról: 10éve sportolok, kickboxban országos verseny előtt sérülés miatt abba kellett hagyjam, jelenleg kondizom.

Na akkor ennyi lenne. Szerintetek van valami esélyem nála? (Ő 18éves én 16)

2016. júl. 18. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet
2016. júl. 18. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát az ilyen történetekkel ugyebár mindig az a baj, hogy az olvasó honnan a retekből tudja, ha egyszer nem látja pontosan mi történik. :D De egyébként lehet esélyed nála a leírtak alapján, úgyhogy hajrá! :D
2016. júl. 18. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg olyan a szitu, mint ahogy leírtad, szerintem bepróbálkozhatsz.
2016. júl. 18. 21:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Tervben van csak mivel elég lassan ír néha vissza így kicsit lassan halad :$

Köszönöm a segítségeket :)

2016. júl. 18. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem itt alakul valami... :D

Amúgy, ha jobban összeismerkedtetek, bizonyosodj meg róla h bejössz neki, különben nagyot koppansz.

Mellesleg én ilyenkor azért nem szoktam rögtön visszaírni,mert élvezni akarom az ,,örömöt" hogy írt :D

2016. júl. 18. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:
El sem hiszem hogy elolvastam ezt az egészet. O.O Sok felesleges és haszontalan szöveg. Komolyan már ennyire hülye mindenki hogy mindent fel kell tenni itt kérdésben? Inkább beszéld meg ezt anyukáddal vagy a franc tudja egy pszichológussal de mégis milyen választ vársz rá? Igen tudom azt hogy be jösz neki azt mondjam. Csak hogy el kell szomorítsalak mert nemhiszem. Szóval..-Nyár van, munkahelyen, unatkozik, ezért szórakozik..
2016. júl. 19. 02:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Jaj de kis aranyos vagy :) kár, hogy az ilyen válaszok hidegen hagynak :/

Ilyen ez az oldal, elvégre nem azért van, hogy kérdezzünk?

Egyébként köszi az eddigi válaszokat :)

2016. júl. 19. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!