Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez valamit irantam?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srac.Mar egy ideje beszelunk.Mindig azt mondja hogy egy álom csaj/szep/cuki/aranyos vagyok.
Alltalaban estenkent ugy alszunk hogy kozben telefonalunk.Reggel meg egyszerre kelunk.
Maximalisan megbizunk egymasban.Olyan dolgokat tud rolam amit meg senkinek nem mondtam el.
En vagyok az o ,,Hugicaja" 😊😊
Ma beszeltunk es azt mondta hogy mar most feltekeny a leendo baratomra.
Kicsit tetszik nekem.De o azt mondta hogy nem tud ram UGY gondolni.
De ha nem gondol ram ugy mint egy csajra akkor miert mond ilyeneket?
Meeecsoda tortenet.... Haat lehet h nem erez irantad semmit lehrt hogy csak egy jo barati viszonyt akar ki alakitani... Ezt gondoltam azelott h el olvastam volna : Mar mlst feltekeny a leendo pasimra.. ez az a tipukus"veddmareszrehogykellesznekem: eset... Arra probalt celozni hogy o is szivesen lrnne a pasid... csak magat akarja nyugtatni azzal a szoveggel hogy : Nme gondol rqd UGY... Szerintem egy olyan "kapcsolat" alakult ki kettotok kozott ami eleinte platoi volt de ahogy egyre jobban megismertetek egymast ugy el kezdtetek gyenged erzelmeket taplalni... a fiu meg nem nagyon akarja "elhinni" de egy resze mar oda van erted... Kerdezzd meg h ha egy varosban elnetek akkor lenne e a baratod... Sztem ha mar igy becezget akkor vmi van...DE LEHET H CSAK TENYLEG A HUGICAJANAK GONDOL... AKKOR MEG LESZ EGY JO BARATOD (AZ SOSE ART) Valaszommal remelem egy hangyanyit is tudtqm segiteni ha nem akkor ;"D
2016. júl. 15. 14:38
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Sokat segítettél! 😊😊
2016. júl. 15. 18:45
13/17 anonim válasza:
Hat orom hallani!!😊😊😊 Szqabd kerdeznem hogy hany evesek vagytok? Olyan cuki ez a tortenet😊😊😊
2016. júl. 16. 10:13
14/17 A kérdező kommentje:
Szivesen leírnám.Csak jönnének az utálkozó kommentek... :/
2016. júl. 16. 17:34
15/17 anonim válasza:
Miert lenne ra okuk hogy "utolkodo kommenteket" irkaljanak? Mindenki torodjon magaval..... Ha 12 eves vagy akkor is lehetsz szerelmes.... Ha 86 akkor is lwhetsz az..... Szoval hulyeseg szegyelned magad a korod miatt egy olyan oldalon ahol a legtobbeber szamodra full ismeretlen... Csak batran😉😉
2016. júl. 16. 19:11
16/17 A kérdező kommentje:
Bárcsak mindenki így gondolkodna ahogy te!! 😊😊😊
Én 13 vagyok.A srác...hát ö 22.
2016. júl. 16. 21:04
17/17 anonim válasza:
Nah akkor nem hiszem hogy csaj kent gondolna rad.... Bocsi ha le romvolom a remenyseged..... De ez a kor kulonbseg ez sok.... Lehet h szeret de mint a hugicajat.... Azt hittem h 19-20 evesek vagytok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.