Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érez valamit irantam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érez valamit irantam?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srac.Mar egy ideje beszelunk.Mindig azt mondja hogy egy álom csaj/szep/cuki/aranyos vagyok.

Alltalaban estenkent ugy alszunk hogy kozben telefonalunk.Reggel meg egyszerre kelunk.

Maximalisan megbizunk egymasban.Olyan dolgokat tud rolam amit meg senkinek nem mondtam el.

En vagyok az o ,,Hugicaja" 😊😊

Ma beszeltunk es azt mondta hogy mar most feltekeny a leendo baratomra.

Kicsit tetszik nekem.De o azt mondta hogy nem tud ram UGY gondolni.

De ha nem gondol ram ugy mint egy csajra akkor miert mond ilyeneket?

Remelem ertitek azt amit leirtam!

Es bocsi az ekezetert.

Elore is koszonom a NORMALIS valaszokat!! 😊😊

L

2016. júl. 13. 14:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Meeecsoda tortenet.... Haat lehet h nem erez irantad semmit lehrt hogy csak egy jo barati viszonyt akar ki alakitani... Ezt gondoltam azelott h el olvastam volna : Mar mlst feltekeny a leendo pasimra.. ez az a tipukus"veddmareszrehogykellesznekem: eset... Arra probalt celozni hogy o is szivesen lrnne a pasid... csak magat akarja nyugtatni azzal a szoveggel hogy : Nme gondol rqd UGY... Szerintem egy olyan "kapcsolat" alakult ki kettotok kozott ami eleinte platoi volt de ahogy egyre jobban megismertetek egymast ugy el kezdtetek gyenged erzelmeket taplalni... a fiu meg nem nagyon akarja "elhinni" de egy resze mar oda van erted... Kerdezzd meg h ha egy varosban elnetek akkor lenne e a baratod... Sztem ha mar igy becezget akkor vmi van...DE LEHET H CSAK TENYLEG A HUGICAJANAK GONDOL... AKKOR MEG LESZ EGY JO BARATOD (AZ SOSE ART) Valaszommal remelem egy hangyanyit is tudtqm segiteni ha nem akkor ;"D
2016. júl. 15. 14:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Sokat segítettél! 😊😊
2016. júl. 15. 18:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Hat orom hallani!!😊😊😊 Szqabd kerdeznem hogy hany evesek vagytok? Olyan cuki ez a tortenet😊😊😊
2016. júl. 16. 10:13
 14/17 A kérdező kommentje:
Szivesen leírnám.Csak jönnének az utálkozó kommentek... :/
2016. júl. 16. 17:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Miert lenne ra okuk hogy "utolkodo kommenteket" irkaljanak? Mindenki torodjon magaval..... Ha 12 eves vagy akkor is lehetsz szerelmes.... Ha 86 akkor is lwhetsz az..... Szoval hulyeseg szegyelned magad a korod miatt egy olyan oldalon ahol a legtobbeber szamodra full ismeretlen... Csak batran😉😉
2016. júl. 16. 19:11
 16/17 A kérdező kommentje:

Bárcsak mindenki így gondolkodna ahogy te!! 😊😊😊

Én 13 vagyok.A srác...hát ö 22.

2016. júl. 16. 21:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Nah akkor nem hiszem hogy csaj kent gondolna rad.... Bocsi ha le romvolom a remenyseged..... De ez a kor kulonbseg ez sok.... Lehet h szeret de mint a hugicajat.... Azt hittem h 19-20 evesek vagytok...
2016. júl. 16. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.