Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ráírjak, vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ráírjak, vagy ne?

Figyelt kérdés

Hát hol is kezdjem..

Van egy fiú, akivel régebben minden nap chateltünk, és kezdtem megtetszeni neki, és egy nap be is vallotta.

Akkor még nekem nem volt annyira szimpatikus úgymond, ezért azt kellett hogy hazudjam neki, hogy van barátom.

Azóta sosem ír, mindig lemegy, ha látja, hogy online vagyok, stb.

De mostanra úgy érzem,hogy nekem kezd megtetszeni:P

És nem tudom, hogy most illene-e megint megpróbálkozni, ha egyszer már elutasítottam. De szeretnék mindent jóvá tenni, és lehet hogy ha ráírnék vagy beszélnék vele, akkor rendbe jönne.(?)

A válaszokat előre is köszi!

2016. júl. 12. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Írj neki. :)
2016. júl. 12. 23:29
 2/10 anonim válasza:
Írj neki mindenképpen! :)
2016. júl. 13. 02:14
 3/10 A kérdező kommentje:

Jó, megpróbáljatok, csak az a baj, hogy nincs közös témánk.

Mert pl. Ráírok, hogy "Szia, hogy vagy?" Úgyis azt fogja mondani, hogy jól, talán visszakérdez, én is elmondom, hogy jól vagyok és nagyjából ennyi.

Szóval nem nagyon tudom mit írhatnék neki.

2016. júl. 13. 07:37
 4/10 anonim ***** válasza:

16/f

Lesz majd téma nyugi. Ebből is lehet ám hosszú beszélgetés. (tapasztalat) Csak ha neccesen indul, húzni kell.

Hozz fel valamit. Pl. film, sorozat, vagy valami, ami érdekelheti őt is. :)

2016. júl. 13. 10:10
 5/10 A kérdező kommentje:

Még nem írtam rá, mert még nem volt fent, de nem tudom mit mondjak majd neki :P

Az oké, hogy beszélgessek vele filmekről, meg ilyenekről, de félek, hogy már megutált, vagy talált magának mást, és ha úgy ugye ráírnék, elég kínos lenne.

Na mindegy, megpróbálom egy 'Szia, tudsz segíteni valamiben?'-nel, é

2016. júl. 13. 19:37
 6/10 A kérdező kommentje:
*és meglátjuk mi lesz(:
2016. júl. 13. 19:38
 7/10 anonim válasza:
és miben kéred a segítségét?
2016. júl. 13. 22:30
 8/10 A kérdező kommentje:

Tényleg, azt elfelejtettem írni.

Arra gondoltam, hogy mivel azt tudom, hogy lengyelül tanul, megkerém, hogy fordítson le nekem egy mondatot, és valahogy majd beindul az a beszélgetés:D

Vagy ez nem annyira jó ötlet?

2016. júl. 13. 22:48
 9/10 anonim válasza:
deee, ez cseles. :D
2016. júl. 13. 23:09
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát...

Azelőtt rámírt mielőtt még én ráírhattam volna, szóval ez tök jól alakult :D Mondjuk csak megkérdezte hogy vagyok, és le is ment, de legalább beszélgettünk :P

2016. júl. 14. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!