Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ráírjak vagy ne?
Figyelt kérdés
Régebben randizgattam egy lánnyal akkor még nagyon béna voltam mert nekem ő volt az elso akivel randiztam. Szoval nem mutattam ki az érzéseimet és ez miatt szakitottunk. De azota már sokat javult a helyzet és ha most megint kezdhetnénk tiszta lappal biztos hogy összejönnénk.. Mostanában láttam hogy nincs barátja és még egy társkeresőn is láttam. Régebben nagyon szeretett engem csak én akkor elszurtam mert nagyon kezdő voltam. Szoval szeretnék vele megint összejönni! Amikor megláttam a képeit fb-n valahogy a régi érzések iránta megint előjöttek! Szoval ha rajtam mulik én simán összejönnék vele! Szeretném megprobálni! Egyszoval szeretnék összejönni az exemmel! Mivel kezdjek? Mit írjak neki? Lehet inkább hagyjam? De az van hogy nekem ő az igazi sok lánnyal randiztam már..2016. jún. 7. 23:21
1/2 anonim válasza:
Szerintem azzal semmit nem vesztesz ha rá írsz egy próbát megér. Csak kezdj el vele beszélgetni hogy van mi történt vele mostanában és ami még témába jönne és idővel kiderül hogy ő hogy gondolkodik felőled.
2/2 anonim válasza:
Egy próbát megér. Viszont azt is meg lehet érteni, ha már nem akarja, hiszem minden magyarázatnélkül dobtad. Ha mégis hajlandó újra megpróbálni veled, ajánlom, hogy nagyon becsüld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!