Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak? Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Két éve egy angolverseny alkalmával megtetszett egy srác.Akkoriban úgy hívtam fel a figyelmét,hogy hosszasan néztem,mosolyogtam rá.Valami csak lejöhetett neki ebből,mert ő is nézett,végigmért a tekintetével,utána köszönt is nekem 2 egymást követő versenyen.Egyszer beszélgetni is odajött,de az idő rövidsége miatt csak 1-2 mondatot váltottunk egymással.Még az anyja is tudta a nevem,és más versenyeken a srác úgymond "figyelgetett" az osztálytársaival.Azt tudom,hogy mi a neve,melyik suliból való.Az volt csak fura,hogy Facebookon nem keresett,nem jelölt be meg semmi,csak ezeken a rendezvényeken flörtölgetett,már ha lehet ezt annak nevezni.Később megtudtam róla,hogy akkoriban nehéz eset volt neki a nőtéma,elég félénk srác.Csak sajnos én is félénk voltam,nem mertem bejelölni,de nagyon tetszik. Azóta elment egy másik megye másik sulijába,így kilőve kb. már 1 éve a versenyes tali.Nem tudom,lenne -e értelme ráírni Facebookon.Szerintetek vajon emlékezne rám,mivel írhatnék rá,hogy ne legyen kínos,ne rázzon le?2016. jún. 14. 15:41
1/1 anonim válasza:
A srácok(főleg, ha félénkekről van szó) szeretik, ha egy lány kezdeményez, mert ezt vonzónak találják. Igazából bármilyen témában ráírhatsz, ha eleinte csak barátságból közelítesz. Hidd el, nem fog elfutni előled.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!