Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Érdemes még kűzdeni?
Van egy lány aki hónapok óta szerelmes volt belém és oda volt értem, de pár napja össze vesztünk és mondtam neki dolgokat...plusz egy lány kitalált dolgokat, hogy én hazudgálok róla ami nem igaz de bem hisz nekem. Tegnap meg mondta a szemebe, hogy ezek miatt már nem szeret és nem tudom jóvá tenni és ő nem is akarja...a legjobb barátnője viszont azt mondja vegyek neki rózsát..
Szerintetek mkt tegyek?
A hazugságokat jó lenne tisztázni elsősorban.
És bocsánatot kérni azért amiket mondtál, hogy tudja, nem gondoltad komolyan.
A rózsa nem rossz ötlet, de ne könyörögj, csak tisztázd a dolgokat és kérj bocsánatot. Ha továbbra sem akar semmit, akkor csak nem tetszett neki az az oldalad akivel veszekedett. Akkor mer erőltetni nem érdemes.
Köszönöm a válaszokat!:)
Ma találkoztam vele oda adtam neki a rózsát és azt láttam rajta, hogy boldog, de azt mondtam neki, hogy nem kérem, hogy meg bocsájtson csak gondolja át még egyszer..
A végén megöleltem és adtam neki egy puszit:)
Remélem át gondolja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!