Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes küzdeni egy lányért?
Szerintem ne rohangálj utána. Legyél férfi és mutasd meg, hogy nem vagy rászoruló kisfiú! Hisz annyi lány van még a világon.
Tudom ilyenkor jön az, hogy de ő különleges, meg más mint a többi...
Ezt az érzést egy fenil-etil-amin nevű anyag váltja ki az agyadban, ami nagyon erős kötődést hoz létre egy adott személlyel. Minden szerelem esetén ugyan ez az anyag aktiválódik, szóval senki sem különb senkinél.
Hanyagold kicsit ezt a kapcsolatot és foglalkozz magaddal. Ezzel megszűnik az anyagnak a termelődése és idővel ki tud alakulni egy másik lánnyal.
Kihasználja?
Én is 22 vagyok és 16 éves lány tetszik.
Miért ne lehetne ő is szerelmes a lányba?
Csak te lehetsz szerelmes belé?
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ez a "ha nem beszélünk rosszul vagyok" konkrétan a "pióca" féle pasi kategória, akinek nincs saját élete és ráakaszkodik az egyetlen jó dologra az életében a szerelmére.
Rászoruló, féltékenykedő, gyenge, kisfiú.
Azért mondom ezt így mert én is ilyen voltam és nagyon megszívtam... Ne kövesd el az én hibámat és legyél férfi!
Amúgy meg a "nem akarlak elveszíteni" arra utalt, hogy BARÁTKÉNT nem akar elveszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!