Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon ciki?
Figyelt kérdés
szerintetek ciki ha 14 éves lányként még nem volt lehetosevem csokolozni? az a baj hovy az osztalyomban nincsen normális fiu se mar bocsanat, és ha 9k szerelmet vallanak valakinek az náluk mindig kamu(mert csak átverés) ugyhogy szerintetk normális vgy inkabb mar ciki (am még nem vagyok 14 éves csak most fogom idén betolteni)2016. júl. 6. 21:00
11/15 anonim válasza:
16 évesen nem csókolóztam még. Na és? :"D Kit érdekel, hogy ki, mikor, kivel? Ha azt mondanánk "ciki", akkor mit csinálnál?
Ilyen kérdésekben ne mások véleménye érdekeljen.
12/15 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom az ediggi valaszokat! <3
2016. júl. 6. 21:24
13/15 anonim válasza:
Nekem sem volt meg az elso csok, nem akarom elpazarolni ezt a pillanatot egy olyan emberre aki nem is biztos hogy szeret, ugya ahogy en ot.
14 fiu
14/15 anonim válasza:
Nyugi, van még időd bőven. Én 15 voltam mikor először csókolóztam. Ez nem ciki/nem ciki dolog...
15/15 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán
Majd eljön az ideje☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!