Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagyon ciki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon ciki?

Figyelt kérdés
szerintetek ciki ha 14 éves lányként még nem volt lehetosevem csokolozni? az a baj hovy az osztalyomban nincsen normális fiu se mar bocsanat, és ha 9k szerelmet vallanak valakinek az náluk mindig kamu(mert csak átverés) ugyhogy szerintetk normális vgy inkabb mar ciki (am még nem vagyok 14 éves csak most fogom idén betolteni)

2016. júl. 6. 21:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
vérciki, jézusom, hogy lehet így élni? Én már 8 évesen csókolóztam chh.. *vicc
2016. júl. 6. 21:02
 2/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem ciki szerintem és inkább ez minthogy minden második fiuval
2016. júl. 6. 21:06
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen normális eljön majd az ideje
2016. júl. 6. 21:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség -.- 14 évesen még nem találtál megfelelő fiút, akivel megosztottad volna az első csókodat. Na és? Annyi időd van még! Egyáltalán nem ciki. Gondolj csak bele: 13/14 évesen megcsókolsz valaki olyat, aki nem szeret, és vagy mást választ "barátnőnek" helyetted, vagy nem értékeli annyira a csókot, mint amilyen fontos volt neked. Vagy (!) akár 15-16-17 évesen először megcsókolsz valaki olyat, aki megérdemli, és viszont szeret. Ne siettesd, mert még a végén elrontod magadnak az első csók emlékét, mivel nem olyan személlyel éled át, aki megérdemli.
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Ne érezd magad kínosan hogy nem volt még ilyenre lehetőséged mert egyáltalán nem ciki és ha emiatt cikiznek akkor nee is foglalkozz vele mert az aki vádol az nem lesz jobb ember tőle. Majd az első szerelmed megtanít és még úgy is előtted az élet ;) lényeg hogy okosan csináld hogy szép jövőd legyen és az 5-6 évvel későbbi éned ne mondja azt hogy mekkora barom voltam :)
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a ciki, hogy ilyen kerdest feltesznek. De komolyan, mi a fene van a generacionkkal? .-.
2016. júl. 6. 21:08
 7/15 anonim ***** válasza:
44%
En se smároltam még senkivel barátnőm se vot, pedig nem vagyok csúnya, de lesz@rom
2016. júl. 6. 21:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
az a ciki hogy nem tudsz írni
2016. júl. 6. 21:09
 9/15 anonim ***** válasza:
36%
#7 14/F
2016. júl. 6. 21:09
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
6-os az előző generáció tehet róla hogy ilyenek vagyunk, arról pedig az azelőtt generáció, hogy ők most olyanok ami által minket ilyenné tesznek.. errefelé halad az emberiség, fogadd el, mást nem tehetsz;D
2016. júl. 6. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!