Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ciki szerelmes sztorijaitok általánosból? Ha igen akkor leírnátok?
Két évig szerelmes voltam egy fiúba, ballagás után bevallottam neki. Nem röhögött ki engem sem, igazából nem sok mindent mondott rá, azóta nem is beszéltünk.
Persze azóta már rég túl vagyok ezen, volt több barátom is, és csak mosolygok rajta, de akkor rosszul esett.
Most 17/L
4.-es voltam és volt egy srác,akirôl nem tudtam eldônteni,hogy szerelmes vagyok-e belé,de ô szeretett.Volt egy sövény vagy bokor vagy mi ahol a lányok játszottak családosat meg ilyeneket és oda bementem vele,mert mondta,hogy csókolózzunk.Bementem és emlékszem már,hogy már egy pillanat választitt el attól a csóktól de elhúztam a fejem és kiszaladtam a bokorból.Láttam már máskor két osztàlytársamat smárolni(üvegezés)és akkor nagyon megrémitett hogy fuj egymás szàjàban nyalakodnak.A srácnak amúgy nem igazán esett le :D még utána is hònapokig mellette ültem a napköziben,sõt egyszer fel is irta a padra hogy járunk?hozok két chipset is ha jársz velem(az én szüleim sose vettek nagyon chipset,õ meg mindig hozott és tudta,hogy én szeretem)de nemet mondtam.
Love story :D
Azóta 17/L vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!