Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ciki szerelmes sztorijaitok általánosból? Ha igen akkor leírnátok?
Figyelt kérdés
Velem 4.-ben történt az, napon, amikor lehet "szívküldizni" azaz szerelmes levelet bedobni egy dobozba, amit aztán kiszállítanak annak az embernek akinek írtad. Na én küldtem egyet az osztálytársamnak, aki aztán felismerte az írásomat (elég jellegzetes az írásom, mindenki felismeri, aki látott már írni) és mondta is hogy ezt én írtam-e. Én mivel nem tudok valami jól hazudni, neki meg főleg nem, ezért muszály volt igent mondanom, de szerencsére nem mondta hogy lúzer meg nem röhögött ki, csak mosolygott egyet, és elment.2016. jún. 16. 19:00
11/11 anonim válasza:
Általános iskola negyedik osztályában kettesben maradtunk a kiszemeltemmel. Azt mondta, hogy álljak rá a mellkasára. Ráálltam. Szoknya volt rajtam erre ő: Belátok a szoknyád alá! :D 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!