Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Találtam egy lányt instán és beszélgetünk 2 napja szerintetek menny idő után hívjam el randira és hogy? Értelmes válaszokat pls 13/f 13/l2016. júl. 6. 01:46
1/8 anonim válasza:
1 hét után kérdezd meg, hogy nincs e kedve találkozni veled.
2/8 A kérdező kommentje:
Oks köszi
2016. júl. 6. 02:26
3/8 anonim válasza:
Én is 13 éves vagyok. Szerintem csak az után hívd el randira, miután már kimondta (leítra) hogy tetszel neki vagy jól nézel ki, valami tetszik neki benned stb. Írd meg neki hogy jó lenne találkozni, egy kicsit élőben is beszélgetni. Hívd meg egy fagyira vagy a mekibe vagy egy étterembe, igazából ez már a te döntésed. Mondj neki vicces sztorikat failokat, azokat nagyon szerertik pl.: ha nagyot estél mert akkor megsajnál. Ha már sokat nevet és látszik rajta hogy nem izgul (és te sem) akkor kezdődhetnek a "durvább" kérdések. Pl.: hogy volt e már barátja meg hogy mennyire jössz be neki stb. te tudni fogod... Aztán ha készen áll rá (persze csak ha biztosan érzed hogy meg tudod csinálni) akkor amikor kezdj el közeledni a szájához és lassan csókold meg. Aztán miután elköszöntetek sem amradhat ki egy puszi vagy valami... Remélem hogy jó ötletet adtam és sikerülni fog! Azért írd meg hogy bejött e!
4/8 A kérdező kommentje:
És miröl beszéljek vele? És köszi a válaszokat
2016. júl. 6. 18:51
5/8 A kérdező kommentje:
Ja és azt mondta szimpatikus vagyok és aranyos
2016. júl. 6. 19:00
7/8 A kérdező kommentje:
Miért is?
2016. júl. 6. 22:08
8/8 anonim válasza:
3. ..... Minek kellene 13 évesen első találkozáskor rá másznia Csóri csajszira?... Azért na... Nyugodtan veheti lassabbra is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!