Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Tehát.. Van egy srác aki nagyon bejön nekem és szerintem neki sem vagyok közömbös.. Ok nélkül is kapok puszit, folyton mellettem van stb. De van egy baj!!! Szerintem az egyik lány ismerősömnek is bejön.. Most mit tegyek? Hogy mondjam meg neki hogy tetszik és azzal mit kezdjek hogy másnak is bejön??
Olyan tanácstalan vagyok... 😿
2016. máj. 17. 17:23
1/9 anonim válasza:
Beszélgess a sráccal minél többet, hívd el valahova (nem feltétlenül gyertyafényes vacsorára gondolok, csak menjetek el sétálni, fagyizni, valami ilyesmi), aztán ha nem vagytok közömbösek egymásnak, úgyis alakulni fog a dolog. A lány ismerősöddel meg ne foglalkozz. Ha a srác szívesen van veled, és össze is jöttök, akkor már kit érdekel?
2/9 A kérdező kommentje:
Jól van.. Talán igazad lehet..😺 köszönöm.🙋😀 és az nem gáz hogy én hívom el?
Jaj, sajnos még az a baj hogy idősebb is nálam jó pár évvel.. És így lehet hogy csak barátnak gondol.😞
2016. máj. 17. 21:22
3/9 anonim válasza:
Nem gáz. Nem kell azt mondanod neki, hogy ez egy randi. :D Ha jól elvagytok, miért ne találkozhatnátok többet? Az meg, hogy hogy tekint rád, majd kiderül. Hajrá. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.😊
Még egy kérdés: miért van az hogy én ettől az egésztől félek?
2016. máj. 19. 15:13
5/9 A kérdező kommentje:
És az sem baj hogy idősebb nálam?
2016. máj. 19. 15:14
6/9 anonim válasza:
Ne félj, nem harap. :D Persze, természetes amúgy, hogy izgulsz, ez mindenkivel így van.
Hát, attól függ. Te hány éves vagy és ő mennyi?
7/9 A kérdező kommentje:
Én kevés és ő egy kicsit több.. (17-26) ez nagy korkülönbség? Vagy inkább hagyjam őt? Szeretnem, de mégis félek..
2016. máj. 20. 15:05
8/9 anonim válasza:
9 évre az ember azt mondaná, hogy túl sok, hisz még nem éltél meg ketser annyit, de ami azt illeti, ha nem is most, de pár év múlva ugyanúgy felnőttek lesztek és hasonlóan éltek, ráadásul minnél idősebb a pár annál elfogadhatóbb a naagy különbség, ha rám hallgatsz akkor ezen nem parázol, ezzel biztos, hogy nem lesz gond. 😊 A tóbbihez meg sok szerencsét, szorítok. 😉
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm de ebből már úgysem sűrűn lesz valami..😔
2016. aug. 8. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!