Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csinaljam azt, hogy teljes mertekben ne erdekeljen?! :/
Figyelt kérdés
Nemreg szakitott velem, nap mint nap latom, hogy mas fiukat lajkolgat Instagrammon. Ti hisztek abban, hogy mindig akkor jon vissza az ex, amikor mar tultettuk magunkat rajta? Tippeket szeretnek kerni mit csinaljak, rendszeresen futok, edzek, haverokkal logok, de megis sokat gondolok ra. Es betegesen kovetem az esemenyeit. Segitsetek, minel tobben :/2016. jún. 9. 00:18
1/6 A kérdező kommentje:
19/F
2016. jún. 9. 00:18
3/6 anonim válasza:
Te is lájkolj minél több szép csajt hátha féltékeny lesz, de ha utána fel akar szedni akkor nem tanácsos összejönni vele mert előbb utóbb megint dobni fog.
4/6 A kérdező kommentje:
Már ugy is mindegy, eddig mindig o dobott, volt hogy letiltottam mindenhonnan, aztan buliba talalkoztunk, beszelgettem egy masik lannyal, odajott lepofozni, elkuldott a halalba, szetoltott. Aztan fel ora mulva sirva hivott fel, hogy beszeljuk meg. Szoval kiprobalom:)
2016. jún. 9. 08:27
5/6 anonim válasza:
töröld le az instagrammot, tiltsd le az üzenőfaladról minden oldalon. Kerüld a társaságát, és ismerkedj más lányokkal.
6/6 anonim válasza:
A féltékennyé tevésnél egy gázabb dolog van: ha féltékeny is leszel.
Tiltsd le, keress mást.
Meg amúgy is, kiásnád a döglött kutyád a kertből? Nem hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!