Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján érezhet irántam valamit barátságon kívül? (Többi lent)
Szóval van egy fiú, aki kb. egy éve tetszik nekem, és az utóbbi két-három hónapban teljesen beleszerettem. Szoktunk beszélgetni, viszonylag jó barátok vagyunk, viszont nem tudom hogy ő hogy érez irántam. „Élőben” keresi a társaságom, mellém ül, fogdos (ezt úgy kell érteni, hogy néha csikiz, megfogja a derekam), és múltkor meg is ölelt. Sajnos a nyáron nem igazán lesz alkalmunk találkozni, de jövőre egy suliban kezdjük az évet. (Idősebb nálam két évvel, ő 16 én pedig 14 éves vagyok.)
Interneten tartjuk a kapcsolatot, néha szoktunk chatelni, olyankor szokott ''puszis smiley-kat'' küldeni, és nagyon aranyos:33
Az egyetlen dolog ami zavar, hogy eddig elvileg volt barátnője, de most a közösségi oldalakról leszedte a csajjal kapcsolatos képeket, és nem merek rákérdezni hogy szakítottak-e, félek hogy félreértené, esetleg nyomulásnak venné... :$
A ''jelek'' alapján vajon mit érezhet? Lehet ebből esetleg egy komolyabb kapcsolat?
A válaszokat itt is és akár privátban is előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!