Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit érezhet? 16/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit érezhet? 16/L

Figyelt kérdés
Jártam az osztálytársammal,és elvileg csúnyán viselkedtem vele,ezért szakított velem közel 2 hónapja. Nekem rendkívül rosszul esett ez. Már épp kezdtem elfelejteni de jött a kirándulás. Minden felborult elmondta h még szeret és megcsókolt. Aztán a nap hátralevő részében vigyázott,figyelt rám és törődött velem ugy mint régen. Másnapra viszont szinte került nem akart beszélni velem,elült mellolem. Majd nap vegen kozolte h nem kellett volna megcsokolnia,es h csak baratok legyünk. (Hozzáteszem tnap egész nap ideges volt es gondolkodott,es a szülei ellenem hangoljak mindig) ha erdekel jobban irok privatban! Most mit érezhet?
2016. jún. 5. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem zavarodott. Az, hogyva szülei ellened hangolják csak rátesz erre egy lapáttal. Valószínűleg még szeret és rájött, hogy hülyeség volt szakítania de most megint rájött valami zavarodottság. Úgyhogy ezt vele kéne megbeszélned, kérdezd meg akar -e még egyáltalán valamit. De veled mi a helyzet? Te akarod még őt azok után, hogy szakított?
2016. jún. 5. 13:02
 2/3 NévtelenCsillámpóni válasza:
Szerintem zavarodott. Az emberek tesznek idegességükben avagy zavarodottságukban olyat amit később megbánnak. Lehet még mindig szeret de ez csak az én véleményem. Ja és ,,osztálytárssal sose járj!" hallottad már? Szerintem nem viselkedhettél csúnyán ha visszavár. Lehet az agyára mentek a mindennapok. :)
2016. jún. 5. 13:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát én még mindig szeretem..De vajon mit akarhat? Elmondta h legyünk baratok de en nem ertem:((( És igen hallottam már ezt a "ne járj osztálytárssal" dolgot de így jött ki :D
2016. jún. 5. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!