Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs velem semmi gond, miért nem sikerül találnom senkit?
Több barátom is mondta, hogy egyáltalán nem nézek ki rosszul, a személyiségem is megnyerő.
Ettől függetlenül a legtöbben csak barátságból közelítenek hozzám, ami nem zavar, mert szívesen ismerek meg másokat, csak érdekes, hogy ha sem a belsőmmel, sem a külsőmmel nincs gond, akkor miért van az, hogy a legtöbben visszautasítanak? Egy barátom azt is mondta, hogy túl kedves vagyok és ez nyálas lehet a legtöbb lánynak. Egyszerűen én ilyen vagyok, nem szeretek bunkó lenni. Nem tudom, hogy most ez jön-e be a lányoknak vagy csak szerencsétlen vagyok és bénán próbálkozom..
(17/F)
Na igen, én is ezt magyaráztam neki de nem értette meg :D
Csakhogy példát mondjak hogy még milyenekkel találkoztam. Ez pont most történt. Beszéltem egy lánnyal, jófejnek tűnt, pont olyan ember volt, mint akit kerestem. Beszélünk neten, nem írok neki vissza 3 percen belül, letilt, én meg írok neki sms-t hogy ez most mo az isten, erre ő pedig mondta hogy (idézem) "mi a f*ommal várjak ha nem íraz vissza"
Köpni nyelni nem tudtam, nagyon nem így ismertem meg. Ja hogy van életem és közben mást is csinálok? Mennyire meglepő. Aztán inkább hagytam, mert én is felidegesítettem volna magam és olyanokat mondtam volna amiket nem érdemelt volna meg. Bár szerintem én sem érdemeltem meg azt, ahogy ő beszélt velem de mindegy.
Csak kiábrándító, hogy találok egy normálisnak tűnő lányt, kezdem megkedvelni és erre így viselkedik. Pedig semmi rosszat nem tettem. Állítólag ő is kedvelt engem, de nekem nem es jött le belőle.
Rájöttem hogy ilyenkor az a megoldás hogy inkább hagyom, ahelyett hogy felidegesítsem magam rajta.
Volt egy másik lány, aki azért kezdett el bunkózni, mert nem beszélek sokat és nem értette meg, hogy én egyszerűen ilyen vagyok. Nem azt jelenti, hogy nem érdekel, csak nekem nehezebben megy. Csak akkor leszek bátrabb ha már beszéltünk legalább 1 órát. De mindegy, mondtam neki, hogyha nem tetszik akkor keressen olyan embereket akiknek élvezi a társaságát, ha nem tetszik nem kell velem beszélni, ennyi.
Szóval kedves nem tudom hányas (nem merek számot írni, mert hirtelen nem tudom melyik írta), nem, továbbra sem vagyok meleg. Csak sorozatban ilyen emberekkel találkozom és elszívják minden energiámat.
Hát ezek szerint te is átéltél már egy két dolgot..
De fel a fejjel.. előbb utóbb úgy is jön egy normális akinek bejön a stílusod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!