Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez gond?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gond?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és már nagyon vágyok egy kapcsolatra. Szeretnék egy rendes, helyes, vicces srácot aki megfogja a kezem és elvisz sétálni. Már nagyon nagyon szeretném... Úgy szeretnék megismerni egy nálam egy-két évvel idősebb fiút..

Ez gond lenne?

2016. jún. 4. 22:49
 1/6 anonim válasza:
Nem lenne gond ha megtalálod azt akit keres el és megfelelő módszerrel közeledsz hozzá
2016. jún. 4. 22:54
 2/6 anonim ***** válasza:
nem gond csak,ha olyan fiúra vágysz aki ezeket tiszta szívből,szeretetből teszi és nem azért,hogy megfektessen, akkor ne a páwák között keresgélj, hanem a kicsit csendesebb fiúk között is nézz szét :) 17/f
2016. jún. 4. 22:54
 3/6 OacHacker válasza:
Hát 14éves vagy még a személyiséged rengeteget fog változni és a fiúdnak is és lehet hogy szeretitek egymást most de pár év múlva meg változtok és puff vége. Meg nagyon fiatal vagy várj 2-3 évet hidd el nem bánod meg
2016. jún. 4. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Velem is így van, hidd el:) 14/L

Viszont làtvàn hogy a "kapcsolatban" lévő osztàlytàrsaim hogyan bànnak egymàssal ràjöttem hogy vàrnom kell még amìg a fiúk megnormàlisodnak. De ha egy két évvel idősebb fiút szeretnél akkor tényleg ne pàvàt válassz vagy akinek csak Az kéne.

2016. jún. 5. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem gond. De nincs ertelme. Amikor annyi voltam mint te akkor en is akartam, de 16 evesen lett eloszor es most belattam, hogy igy jobb volt. Miert is? Mert akkor meg nem tudtam, hogy mi igazan (nem csak parkapcsolat hanem sima kapcsolatoknak is) az ertelme. Azt nemtudom, hogy te mennyire vagy erett ahhoz hogy ezt felfogd, de szerintem 14 evesen nem annyira...

De javits ki ha tevedek kerlek.

2016. jún. 5. 09:37
 6/6 anonim válasza:
Sikerült találni ? :)
2016. okt. 13. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!