Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gond?
14 éves lány vagyok és már nagyon vágyok egy kapcsolatra. Szeretnék egy rendes, helyes, vicces srácot aki megfogja a kezem és elvisz sétálni. Már nagyon nagyon szeretném... Úgy szeretnék megismerni egy nálam egy-két évvel idősebb fiút..
Ez gond lenne?
Velem is így van, hidd el:) 14/L
Viszont làtvàn hogy a "kapcsolatban" lévő osztàlytàrsaim hogyan bànnak egymàssal ràjöttem hogy vàrnom kell még amìg a fiúk megnormàlisodnak. De ha egy két évvel idősebb fiút szeretnél akkor tényleg ne pàvàt válassz vagy akinek csak Az kéne.
Nem gond. De nincs ertelme. Amikor annyi voltam mint te akkor en is akartam, de 16 evesen lett eloszor es most belattam, hogy igy jobb volt. Miert is? Mert akkor meg nem tudtam, hogy mi igazan (nem csak parkapcsolat hanem sima kapcsolatoknak is) az ertelme. Azt nemtudom, hogy te mennyire vagy erett ahhoz hogy ezt felfogd, de szerintem 14 evesen nem annyira...
De javits ki ha tevedek kerlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!